Ναύπακτος: Αντίθετοι οι κάτοικοι της Χάλκειας στα σχέδια για ανεμογεννήτριες…παντού!

    Ημερομηνία:

    Νέες ανεμογεννήτριες σχεδιάζει να τοποθετήσει εταιρεία στην θέση Καλιακούδα στην Δημοτική Ενότητα Χάλκειας.

    Μετά την προσπάθεια άλλης εταιρείας να τοποθετήσει στο όρος Βαράσοβα ή Άγιον Όρος της Αιτωλοακαρνανίας ανεμογεννήτριες με την εταιρεία μετά τις αντιδράσεις φορέων , του Δήμου Ναυπακτίας και των πολιτών πήρε πίσω το αίτημα της από την ΡΑΕ. Μερικές ημέρες αργότερα ήρθε η σειρά ακόμη μιας περιοχής της Δ.Ε. Χάλκειας όχι μακριά από την Βαράσοβα αλλά απέναντι της και πολύ κοντά στην ιστορική εκκλησία της Παναγίας Παναξιώτισσας και πολύ κοντά στο χωριό Γαβρολίμνη να είναι ο επόμενος στόχος της συγκεκριμένης εταιρείας να φτιάξει ένα αιολικό πάρκο αποτελούμενο από έξι ανεμογεννήτριες με την εταιρεία όπως και η προηγούμενη της Βαράσοβας να έχει πάρει βεβαίωση από την ΡΑΕ.

    Οι πολίτες της Χάλκειας για ακόμη μια φορά είναι αντιμέτωποι με ίδιες γνώριμες καταστάσεις και ήδη έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν πως θα αντιδράσουν σε ακόμη ένα κίνδυνο για την περιοχή τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νότια Αφρική: Εξαγριωμένος ιπποπόταμος αναποδογύρισε βάρκα και εκτόξευσε δασοφύλακα στο νερό – Βίντεο που κόβει την ανάσα

    Ένα συγκλονιστικό περιστατικό που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία...

    Στη «μάχη» κατά του παράνομου τζόγου: Πρόστιμα μέχρι 50.000 ευρώ και κάθειρξη έως 10 έτη – Οι βασικοί άξονες του νομοσχέδιου

    Η νομοθετική παρέμβαση για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου παρουσιάστηκε στη...

    Τέμπη: Το βίντεο της Μαρίας Καρυστιανού για τα 3 χρόνια από την τραγωδία – «Δεν ζητάμε εκδίκηση, διψάμε για δικαιοσύνη»

    Με ένα συγκινητικό βίντεο, η Μαρία Καρυστιανού καλεί τους πολίτες να...

    Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του Γεράσιμου – «Η πληγή παραμένει ανοιχτή»

    «Εύχομαι αυτό το Σάββατο η προσευχή και η σκέψη...