Φρίκη στην Κάλυμνο: Αιγύπτιος βίασε τη 13χρονη κόρη της συντρόφου του

    Ημερομηνία:

    Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Καλύμνου από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ένα 13χρονο κορίτσι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και βιάστηκε από τον αλλοδαπό σύντροφο της ίδιας του της μητέρας.

    Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το περιστατικό ήρθε στο φως όταν το ανήλικο κορίτσι το πρωί της περασμένης Δευτέρας, 10 Μαΐου, πήγε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με σκοπό να καταγγείλει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον Αιγύπτιο φίλο της μητέρας του. Μάλιστα, όπως εξήγησε στους άνδρες της Αστυνομίας, η μητέρα της έχει χωρίσει από τον πατέρα της και πλέον μένει μόνιμα στο σπίτι τους με τον 38χρονο αλλοδαπό, με τον οποίο έχει συνάψει ερωτική σχέση τους τελευταίους μήνες.

    Μόλις ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 13χρονης, δόθηκε εντολή από το αστυνομικό τμήμα να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις, με σκοπό να διαπιστωθεί αν οι ισχυρισμοί της ανήλικης κοπέλας είναι αληθινοί ή όχι.

    Εμενε μόνιμα στο νησί

    Σύντομα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του κοριτσιού περί βιασμού, με συνέπεια το αστυνομικό τμήμα, με βάση την καταγγελία που προηγήθηκε, να ενημερώσει αρμοδίως τον εισαγγελέα και στη συνέχεια να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Αιγυπτίου. Ετσι, λίγο αργότερα, την ίδια ημέρα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τον αλλοδαπό στο νησί και, αφού τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν χειροπέδες προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία.

    Σε βάρος του 38χρονου Αιγυπτίου, που έμενε μόνιμα στο νησί τα τελευταία χρόνια, σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιού, καθώς και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια. Χθες το πρωί ο παιδεραστής βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή της Κω και μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία την ερχόμενη εβδομάδα ανακοίνωσε το Κίεβο

    Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι η ανταλλαγή αιχμαλώτων και σορών στρατιωτών...

    Νέες ρυθμίσεις στα ενοίκια: Τι αλλάζει για κλειστά ακίνητα και εξοχικές κατοικίες

    Ένα από τα πιο πιεστικά κοινωνικά ζητήματα στην Ελλάδα παραμένει...

    Νέα εποχή για τις Πυραμίδες της Αιγύπτου: Το σχέδιο των $30 εκατ. που αλλάζει τον τουρισμό

    Μια νέα εποχή ξημερώνει για τις Πυραμίδες της Γκίζας, καθώς το εμβληματικό...

    Nτουμπάι… οι παραλίες της Αττικής – Ξαπλώστρα 320 ευρώ με κράτηση και dress code

    Το μπάνιο στη θάλασσα στην Αττική κοστίζει πλέον όσο ένα αεροπορικό...