O Ματ Ντέιμον πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Stillwater»

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Ο Ματ Ντέιμον πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Τομ Μακάρθι, με τίτλο «Stillwater». Μαζί του θα συμμετέχουν και οι Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν και Καμίλ Κλοτίν.

    Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού, που εργάζεται σε μία πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου και αναγκάζεται να ταξιδέψει από την Οκλαχόμα στη Μασαλία για να διασώσει την κόρη του, η οποία βρίσκεται στη φυλακή για ένα φόνο, που -όπως ισχυρίζεται- δεν έχει κάνει.

    STILLWATER - Official Trailer [HD] - In Theaters July 30

     

    GYMALL

    Η Άλισον βρέθηκε στη Μασαλία για τις σπουδές της -διακόπτοντας για ένα χρόνο τη φοίτηση της στο δημόσιο πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα- και η Οδύσσεια για αυτή ξεκίνησε μόλις η συμφοιτήτρια -και συγκάτοικός της- βρέθηκε νεκρή. Έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα επικοινωνίας, λόγω της γλώσσας, πολιτισμικές διαφορές, αλλά και ένα περίπλοκο νομικό σύστημα, ο Μπιλ ξεκινάει μία νέα ζωή στη Γαλλία. Θέτει ως προσωπική του αποστολή να αποδείξει την αθωότητα της κόρης του -με την οποία είναι αποξενωμένος- στις σκιές μίας πόλης με πολλά μυστικά.

    Η πλοκή παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με την υπόθεση της φοιτήτριας Αμάντα Νοξ. Η Αμερικανίδα κατηγορήθηκε για την άγρια δολοφονία της Αγγλίδας συγκατοίκου της, Μέρεντιθ Κέρτσερ, όταν αυτή βρέθηκε ημίγυμνη μέσα σε μία λίμνη αίματος με 43 μαχαιριές

    . Η νεκροτομή αργότερα έδειξε ότι προηγουμένως είχε βιαστεί.

    Η Αμάντα Νοξ τελικά πέρασε τέσσερα χρόνια στις ιταλικές φυλακές, μέχρι να αθωωθεί τελικά από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Ιταλίας. Όταν ο Ματ Ντέιμον ρωτήθηκε αν το σενάριο βασίζεται εξ ολοκλήρου στην εν λόγω ιστορία, εκείνος απάντησε: «Είναι βασισμένο χαλαρά πάνω σε ορισμένα στοιχεία της υπόθεσης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eπιστήμονες αποκάλυψαν το πρόσωπο γυναίκας Νεάντερταλ ηλικίας… 75.000 ετών

    Μία συναρπαστική, τρισδιάστατη ανακατασκευή ενός… μακρινού συγγενούς μας , που έζησε...

    Λονδίνο: Επανεξελέγη δήμαρχος ο Σαντίκ Καν

    Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη ιστορική θητεία, αφού είναι...

    Πάσχα: Τι να προσέξετε σε περίπτωση υπερφαγίας

    Η νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας συχνά μας κάνει να...

    ΠΑΤΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ: Στην Αχαϊα το Αγιο Φως με… ηλεκτρικό ταξί! ΦΩΤΟ

    Με ηλεκτρικό ταξί (φωτό) έφθασε στις 22.40 το Αγιο...