Οργή του Έρικ Κλάπτον για τις σοβαρές παρενέργειες που είχε από το AstraZeneca

    Ημερομηνία:

    Έξαλλος με την «προπαγάνδα» αναφορικά με την ασφάλεια των εμβολίων είναι ο Έρικ Κλάπτον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εκδήλωσε «καταστροφικές παρενέργειες» μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, που τον έκαναν να φοβηθεί ότι ίσως να μην καταφέρει να παίξει ξανά μουσική.

    Ο θρυλικός κιθαρίστας και σκεπτικιστής σε ό,τι αφορά τα lockdowns αποκάλυψε ότι «αχρηστεύτηκαν» τα χέρια και τα πόδια του. Σε μήνυμά του προς τον παραγωγό του έγραψε: «Εκανα την πρώτη δόση του ΑstraΖeneca και αμέσως εκδήλωσα σοβαρές παρενέργειες που διήρκεσαν 10 ημέρες».

    Αν και ο 76χρονος καλλιτέχνης ανάρρωσε, εκδήλωσε περισσότερες και σοβαρότερες παρενέργειες, έξι εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση. «Τα χέρια και τα πόδια μου ήταν είτε παγωμένα είτε μουδιασμένα ή έκαιγαν. Ηταν σχεδόν άχρηστα επί δύο εβδομάδες. Φοβήθηκα ότι δεν θα μπορούσα να παίξω ξανά. Δεν έπρεπε να είχα πλησιάσει βελόνα. Ομως, η προπαγάνδα έλεγε ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές για όλους» συμπλήρωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει σεξ, ενώ έχετε σχέση

    Όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί για αρκετό χρονικό διάστημα είναι λογικό...

    Πάτρα: Κλείνει γνωστό super market κοντά στο κέντρο – Τι θα γίνει με το προσωπικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c-super-market-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b9/

    Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος την αγόρασε

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b7-veso-mare-%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b3/

    Ακρίβεια: Πικρά τα γλυκά – «Τσίμπησαν» οι τιμές και στα αρτοσκευάσματα

    Τσιμπημένες βρίσκουν τις τιμές στα αρτοσκευάσματα και τα γλυκά οι καταναλωτές. Την τελευταία πενταετία έχουν...