ΠΑΤΡΑ: Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα κορονοπάρτι – Πως θα αντιδρά από δω και πέρα

    Ημερομηνία:

    Πιο αυστηρούς ελέγχους αναμένεται να κάνει από εδώ και στο εξής η αστυνομία, στο θέμα των συγκεντρώσεων και των κορωνοπάρτι.

    Για την ακρίβεια η δράση της θα είναι προληπτική. Θα πηγαίνει, δηλαδή, από νωρίς σε μέρη που γνωρίζει ότι αποτελούν στέκια της νεολαίας στην Πάτρα και θα ενεργεί έτσι ώστε να αποφεύγει τις συγκεντρώσεις και τα πάρτι, προτού καν ξεκινήσουν.

    Όπως έδρασε στην περίπτωση της πλατείας της Παντάνασσας το βράδυ της Κυριακής. Η διαφαινόμενη αλλαγή της στάσης της έχει να κάνει με τις εντολές που έχουν δοθεί από άνωθεν.

    Σύμφωνα με τη διαρροή που έχει προκύψει από τις εντολές αυτές, το τελευταίο διάστημα έχε διαπιστωθεί μία γενικότερη χαλαρότητα που μπορεί να εξελιχθεί σε επικίνδυνη.

    Οι κορωνοσυγκεντρώσεις και τα πάρτι αποτελούν την πιο χαρακτηριστική και ταυτόχρονα πιο επικίνδυνη μορφή αυτής της χαλάρωσης αφού μπορεί να αποτελέσουν εστίες υπέρ – μετάδοσης του ιού.

    Θα πρέπει με κάθε τρόπο να μειωθεί το φαινόμενο αυτό, ειδικότερα αυτή την χρονική περίοδο που λόγω καλοκαιριού και ισχύς του περιοριστικού ωραρίου (έστω και έως τις 12.30), τα πάρτι και οι συγκεντρώσεις, θα πάνε και προς παραλία μεριά.

    Αυτό λένε τουλάχιστον οι εκτιμήσεις. Η αστυνομία γνωρίζοντας ότι το να παρέμβει την ώρα που οι συγκεντρώσεις αυτές είναι εν ενεργεία μπορεί να φέρει αντιδράσεις και θα δρα προληπτικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μέλι και γιαούρτι: Το απροσδόκητο όφελος για το έντερο, που ανακάλυψε νέα μελέτη

    Εάν απολαμβάνετε ένα μπολ με γιαούρτι για πρωϊνό, η προσθήκη μιας κουταλιάς μέλι,...

    12 τρόφιμα φουλ σε βιταμίνη D

    Πέρα από τις βιταμίνες σε χάπια και τα συμπληρώματα διατροφής, μπορούμε...

    Η βιταμίνη που διώχνει την κακή διάθεση και δίνει ενέργεια

    Η έλλειψη ενέργειας συχνά οδηγεί σε κακή διάθεση, ενώ...

    Κάμαλα Χάρις: Ζητά από τον Τραμπ να γίνει όλο το ντιμπέιτ με ανοιχτά μικρόφωνα

    Η Κάμαλα Χάρις η διεκδικήτρια του προεδρικού θώκου στις εκλογές του...
    Best Shop