ΠΑΤΡΑ: Ρεκόρ παραβάσεων λόγω του κυκλοφοριακού! Θυμίζει… άλλες εποχές η πόλη

    Ημερομηνία:

    Η ελευθερία κινήσεων και μετακινήσεων, μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω του covid-19, σε συνδυασμό με το άνοιγμα δραστηριοτήτων και την επιστροφή στην κανονικότητα για την πλειοψηφία των πολιτών, συνοδεύτηκε το τελευταίο διάστημα από καταιγιστική αύξηση της κίνησης οχημάτων στους δρόμους της Πάτρας και δη στο κέντρο. Και από παρατράγουδα.

    Επιβαρυντικός παράγοντας στο κυκλοφοριακό είναι και οι διπλοσταθμεύσεις που εμποδίζουν τη κανονική ροή διέλευσης των οχημάτων, ενώ «βραχνάς» αποτελεί και η στάθμευση οχημάτων κατά μήκος του μόλου Αγίου Νικολάου, περιοχή αρμοδιότητας της Τροχαίας

    Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, κυρίως τις ώρες αιχμής (πρωινές, μεσημβρινές) στο κέντρο, αλλά και στις οδούς εισόδου – εξόδου της πόλης, παρατηρείται ιδιαιτέρως αυξημένη κίνηση. Εικόνες που θυμίζουν προ κορονοϊού εποχές.

    Από την 1η Μαΐου μέχρι και χθες,  κατεγράφησαν από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, περί τις 500 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση, 70  για διπλοσταθμεύσεις και περίπου 100 περιπτώσεις αφαίρεσης πινακίδων.

    Μάλιστα, η Τρίτη καταχωρήθηκε ως ημέρα ρεκόρ για τη συγκεκριμένη παράβαση, αφού αφαιρέθηκαν 34 ζεύγη πινακίδων (!) από την περιοχή του μόλου της Αγ. Νικολάου και από διπλοπαρκαρίσματα στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

    Από την Τροχαία Πατρών, βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπονήθηκε από τη διεύθυνση αστυνομίας Αχαΐας και αφορά στη διαχείριση του κυκλοφοριακού. Στόχος η διατήρηση «ανοιχτών» και «καθαρών» οδικών κεντρικών αρτηριών και η αποτροπή του διπλοπαρκαρίσματος. Συνεχείς είναι οι πεζές και εποχούμενες περιπολίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Six Kings Slam: Το επικότερο promo video ενός τουρνουά τένις με όλη την αφρόκρεμα του αθλήματος

    Η «εισβολή» της Σαουδικής Αραβίας στον κόσμο των σπορ συνεχίζεται με...

    Ισραήλ: Τι είναι οι βόμβες «bunker buster» με τις οποίες σκοτώθηκε ο Νασράλα στη Βηρυτό

    Έναν νέο τύπο βόμβας φέρεται να χρησιμοποίησε το Ισραήλ...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σοκ για τον θάνατο νέου επιχειρηματία – ΦΩΤΟ

    Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Πύργου και...
    Best Shop