ΠΑΤΡΑ: “Αδεια” τα τμήματα της Γ’ Λυκείου

    Ημερομηνία:

    Άδειες από μαθητές είναι οι τάξεις της γ’ λυκείου στα σχολεία της Πάτρας, με τους υποψήφιους να επιλέγουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

    Ο λόγος; Φοβούνται ένα πιθανό χτύπημα από τον ιό που θα τους πάει αρκετά πίσω στο διάβασμα τους. Μάλιστα την ίδια τακτική ακολουθούν και στα φροντιστήρια που έχουν ξεκινήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση.

    Επιλέγουν με λίγα λόγια την τηλεκπαίδευση από το σπίτι τους σε κάθε περίπτωση. Είναι άλλωστε η περίοδος που κορυφώνουν την προσπάθεια τους καθώς έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι το υπουργείο εξετάζει σοβαρά η σχολική περίοδος να λήξει νωρίτερα για τους μαθητές της γ’ λυκείου και να συνεχιστεί με τηλεκπαίδευση. Στο μεταξύ η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης έχει ξεκινήσει και αυτή με τη σειρά της τις προετοιμασίες για τις πανελλαδικές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο επεισόδιο Μακρόν – Μπριζίτ: Δεν του έδωσε το χέρι της όταν κατέβαινε τις σκάλες του αεροπλάνου στο Λονδίνο – Δείτε βίντεο

    Το ψυχρό κλίμα ανάμεσα στον Εμανουελ Μακρόν και την συζυγό του Μπριζίτ ...

    Ποιας πασίγνωστης Πατρινής είναι κόρη αυτή η 20χρονη; ΦΩΤΟ

    Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής...

    Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Στα ίχνη του εκτελεστή του 43χρονου καθηγητή βρίσκονται οι Αρχές

    Μία «ανάσα» από τον δολοφόνο θεωρούν ότι βρίσκονται πλέον...