Περίπου τέσσερις ώρες διήρκησε η περιοδεία του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη με τους συνεργάτες του σε συσκευαστήρια φράουλας και καρπουζιού στhn Hλεία.

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία της φράουλας, του «κόκκινου χρυσού» του εξαγώγιμου προϊόντος που στηρίζει την τοπική αλλά και Εθνική οικονομία.
«Εγώ να ξέρετε στηρίζω τον Νεκτάριο Φαρμάκη στις εκλογές» είπε παρουσία του Περιφερειάχη, του αντιπεριφερειάρχη, συνεργατών τους και του επιχειρηματία κ. Νίκου Καπλάνη ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα ο κ. Φαρμάκης και συνεργάτες του θα είναι καλεσμένοι του δημάρχου σε δείπνο.
Στο συσκευαστήριο του φραουλοπαραγωγού κ. Καπλάνη ο Περιφερειάρχης είπε ότι πιστεύει πως θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για τον δρόμο Πατρών Πύργου και υπενθύμισε για μια ακόμη φορά τη σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της επισκευής της παλαιάς ΕΟ έργο 30 εκατ ευρώ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια

Στο συσκευαστήριο του κ. Νίκου Καπλάνη τον Περιφερειάρχη και τη συνοδεία του υποδέχθηκε η γεωπόνος και αντιδήμαρχος Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Αλεξάνδρα Γιαννίτση.
Στο συσκευαστήριο της Ομάδας Παραγωγών «Κάμπος» στο Τραγανό, γινόταν θερμομέτρηση σε όσους εισέρχονταν. Μετά τον Περιφερειάρχη θερμομέτρηση και στον αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Γιαννόπουλο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος με την Διευθύντρια της ΔΑΟΚ Ηλείας κ. Παναγιώτα Σπυροπούλου στο Βουπράσιο στον Αγροτικό Συνεταιρισμό φραουλοπαραγωγών «Ήλιδα»
Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Βαρβαρέσος Κώστας καλός φίλος του Περιφερειάρχη, με τον πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών «Κάμπος» κ. Παναγιώτη Αλεβιζόπουλο περιμένουν τον κ. Φαρμάκη στον «Κάμπο». Ο κ. Αλεβιζόπουλος είναι και συμπαραστάτης του Δημότη στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης