Έκλεψαν καρότσι από τετραπληγικό παιδί – Έρανο οργανώνουν ειδικοί φρουροί

    Ημερομηνία:

    Έρανο προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την αγορά αμαξιδίου για τετραπληγικό παιδί, κάνουν ειδικοί φρουροί της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν πριν από 5 ημέρες την αποθήκη του σπιτιού της οικογένειάς του, στην οδό Αντιοχείας, στην Αθήνα και δεν δίστασαν να αφαιρέσουν το καρότσι του παιδιού, μεταξύ άλλων αντικειμένων.

    Αρχικά οι δράστες, Γεωργιανής υπηκοότητας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας, όταν δεν τα κατάφεραν, διέρρηξαν την αποθήκη και αφαίρεσαν αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και το καρότσι.

    Ειδικοί φρουροί που μετέβησαν στο σημείο για την καταγραφή του συμβάντος, δεν έμειναν ασυγκίνητοι μπροστά στο ανθρώπινο δράμα και ξεκίνησαν έρανο για την αγορά νέου αμαξιδίου, η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 1.500 ευρώ και φτάνει τις 2.300 ευρώ.

    Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λακωνία: Διάσωση 13χρονης που έπεσε σε πηγάδι στις Κροκεές

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης ενός 13χρονου κοριτσιού...

    Βίντεο: Η Βίσση αφιέρωσε γονατιστή το Δώδεκα στον Καρβέλα, το φιλί στο στόμα

    Η Άννα Βίσση χάρισε μια συγκινητική και ιδιαίτερη στιγμή στο κοινό...

    Με απειλές για κλιμάκωση των μπλόκων απαντούν οι αγροτοσυνδικαλιστές στην έκκληση του πρωθυπουργού για διάλογο – Βίντεο

    Με απειλές για κλιμάκωση του κλεισίματος δρόμων τις επόμενες ημέρες απαντούν...

    Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ – 10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

    Πανικός επικράτησε στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ μετά από τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς...