Βραζιλία: Ξεπέρασαν τους 450.000 οι νεκροί εξαιτίας της COVID-19

    Ημερομηνία:

    Η Βραζιλία ξεπέρασε χθες Τρίτη το όριο των 450.000 νεκρών εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού μέσα σε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο.

    Το υπουργείο Υγείας της χώρας της Λατινικής Αμερικής ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 2.173 ασθενείς με την COVID-19, γεγονός που αύξησε τον απολογισμό των θυμάτων μέχρι εδώ στους 452.031 νεκρούς.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Το ίδιο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά 73.453 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό να βρίσκεται πλέον περί τα 16,2 εκατομμύρια.

    Στη χώρα των 212 εκατομμυρίων κατοίκων, που καταγράφει τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού παγκοσμίως σε απόλυτα μεγέθη, η εκστρατεία ανοσοποίησης, που άρχισε καθυστερημένα και κινείται με αργό ρυθμό ως τώρα, δεν έχει φθάσει ακόμη σε επίπεδο που να μπορεί να μεταβάλει την κατάσταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί πρέπει να βάλουμε περισσότερο αγγούρι στη διατροφή μας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%ce%b1/

    Βοιωτία: Δήλωνε ότι η μητέρα της ζούσε σε δομή, ενώ την είχε θάψει για να εισπράττει σύνταξη και επιδόματα

    Σε θρίλερ, γεμάτο μυστικά και ανατριχιαστικές καταστάσεις, μετατράπηκε η...

    ΙΧ σε κολώνα: Νεκρός ο 40χρονος οδηγός, διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση η 33χρονη συνοδηγός – φωτό

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (21/9)...