ΠΑΤΡΑ: Αυτές είναι οι αποφάσεις των λοιμωξιολόγων για εστίαση, γάμους και μουσική

    Ημερομηνία:

    Σε αποφάσεις για περαιτέρω χαλάρωση μέτρων αλλά και για τα πρωτόκολλα για το άνοιγμα των γυμναστηρίων κατέληξε η επιτροπή των ειδικών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυμναστήρια θα ανοίξουν 31 Μαΐου όπως είχε ανακοινωθεί και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά οι εργαζόμενοι και οι αθλούμενοι θα πρέπει να κάνουν self test την εβδομάδα και να φορούν διπλή μάσκα.

    Επίσης οι δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων θα γίνονται με τους όρους που λειτουργεί η εστίαση. Δηλαδή χωρίς μουσική. Επίσης, θα γίνονται με περιορισμένο αριθμό ατόμων και αποστάσεις.

    Στο λιανεμπόριο αυξάνεται η χωρητικότητα με 1 άτομο ανά 25 τ.μ. χωρίς ανώτερο όριο. Από 15 Ιουνίου καταργείται επίσης το 50% στις λαϊκές αγορές.

    Επίσης στις εκκλησίες θα μπορεί να προσέρχεται ένας πιστός ανά 15 τ.μ.

    Την επιτροπή δεν απασχόλησε το θέμα της διεύρυνσης του ωραρίου αλλά ούτε και της μουσικής στην εστίαση.

    Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στις 6 από τον Νίκο Χαρδαλιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια σε πυρόπληκτους

    Η ανταπόκριση στην πρόσκληση που απηύθυνε το 2ο Σύστημα...

    Αίγινα : Πέθανε αβοήθητη επειδή δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο!

    Κάτω από τραγικές συνθήκες μία γυναίκα έχασε τη ζωή...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/8/2025

    12:00 ΕΡΤ2 Ελλάδα – Γαλλία Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών 13:00...