Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη (Bίντεο)

    Ημερομηνία:

    Αντιπολεμική πορεία, πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη της Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 58 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη και στο πλαίσιο πλαίσιο των φετινών Πρωτοβουλιών Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της ΕΕΔΥΕ.

    Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση απέναντι από το Γ’ Σώμα Στρατού, απαιτώντας να κλείσει το ΝΑΤΟικό στρατηγείο ενώ εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό.

    Ο πρόεδρος της ΕΔΥΕΘ Νίκος Ζώκας τόνισε  ότι «τώρα είναι ανάγκη να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, το λαϊκό κίνημα συνολικά», ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Μοχάμεντ Τσεντερλί, γγ της Παλαιστινιακης Παροικίας της Θεσσαλονίκης.

    Ακολούθως πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης. Εκαναν στάση στο Αμερικανικό Προξενείο και κατέληξαν στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη στη συμβολή των οδών, Ερμού και Βενιζέλου. 

    ΠΗΓΗ : in.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    9 στους 10 με κράνος στην Πάτρα

    Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής...

    Λυκοσούρα: Η πρώτη πόλη που χτίστηκε στον κόσμο είναι ελληνική και βρίσκεται στην Πελοπόννησο

    Σύμφωνα με τις παραδόσεις η πόλη εθεωρείτο σαν η...

    ΠΑΤΡΑ: Πώς σώθηκε πασίγνωστη μεγάλη Πατρινή επιχείρηση με «κούρεμα» χρέους! Εχει 3 καταστήματα

    ΑΠΟΦΑΣΗ - ΒΟΜΒΑ Απόφαση – βόμβα της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών...

    Ποιος θα «χτυπήσει» τον Κώστα Πελετίδη;

    Ο Κώστας Πελετίδης την 1η Ιανουαρίου 2026 συμπλήρωσε  11...