Εθνική Ελλάδας: Με Σπανούλη και Κώστα Αντετοκούνμπο η πρώτη συγκέντρωση

    Ημερομηνία:

    Η Εθνική Ελλάδας μπαίνει σε ρυθμούς Προολυμπιακού τουρνουά. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη (2/6) για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, όπου θα δώσουν το “παρών” οι παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με την ομάδα τους.

    Στο πρώτο ραντεβού έχουν κληθεί οι: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Αθηναίου, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Παπαδάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

    Ξεχωρίζουν τα ονόματα του Βασίλη Σπανούλη και των υπόλοιπων παικτών του Ολυμπιακού, καθώς και του Κώστα Αντετοκούνμπο.

    Η προετοιμασία της Εθνικής μέχρι την αναχώρηση για την Βικτόρια του Καναδά, περιλαμβάνει τρία φιλικά, στο τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», με το Μεξικό στις 18/6, το Πουέρτο Ρίκο στις 19/6 και τη Σερβία στις 20/6.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ζωή της «serial killer ηγουμένης» Μαριάμ Σουλακιώτη εμπνέει ταινία τρόμου – Ξεκινούν τα γυρίσματα στην Ελλάδα

    Τα γυρίσματα της ταινίας «Sound of Silence», ενός ατμοσφαιρικού...

    Πάτρα: Όταν η τέχνη γίνεται προσφορά: Μεγάλη συναυλία στήριξης για τους πυρόπληκτους

    Μέσα σε μια ατμόσφαιρα συγκίνησης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε το...

    Tο ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόπειρα πολιτικής δίωξης σε βάρος του

    Για τη διαβίβαση δικογραφίας στη Βουλή σε βάρος του...

    Ο αρχηγός της απάτης με τα καζίνο… και η σχέση του με την Πάτρα! O “A.A.” και… το γνωστό γυμναστήριο

    Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στα σαλόνια τόσο της...