Θάνατος 11χρονης Ιωάννας στα Χανιά – Λύτρας: Υπάρχει το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας

    Ημερομηνία:

    Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου κοριτσιού από τα Χανιά, που βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

    Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, τόνισε ότι η μητέρα της 11χρονης ισχυρίζεται ότι το παιδί της δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του.

    Εξέφρασε δε τον προβληματισμό της οικογένειας για το πώς βρέθηκε το κορίτσι σε αυτό το σημείο, τόσο μακριά από το σπίτι του.

    “Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 11χρονη συνήθιζε να παίζει και να κινείται μόνο κοντά στο σπίτι της. Πώς βρέθηκε εκεί, με ποιον τρόπο”, διερωτήθηκε ο κ. Λύτρας.

    Υπενθυμίζεται πάντως ότι αποκλείσθηκε από τις Αρχές το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της μικρής. Όπως είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης που βρέθηκε στο σημείο, “έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης”.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα! Τραγωδία με νεκρό άνδρα

    Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία χωριού της Αιγιάλειας, από...

    Γιγαντιαίο σύννεφο σκόνης «καταπίνει» πόλη στην Αργεντινή – Δείτε εντυπωσιακό βίντεο του φαινομένου

    Μια εντυπωσιακή και ξαφνική καταιγίδα κάλυψε τμήματα της επαρχίας...

    Πάτρα: Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος με τον Αντώνη Κουνάβη

    Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος συμπαρατάσσεται με τον Αντώνη Κουνάβη στις...

    Φλωρίδης για οπλοκατοχή: Όποιος παραδώσει οικειοθελώς παράνομα όπλα, θα τη γλιτώσει

    Για ζητήματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης,...