ΠΑΤΡΑ: Που θα γίνουν την Πέμπτη rapid test

    Ημερομηνία:

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζονται σε περιοχές της Πάτρας, για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου το νέου κορονοιού.

    Την Πέμπτη 3 Ιουνίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στην πλατεία Αγίας Σοφίας για το ευρύ κοινό κατά τις πρωινές ώρες.

    Επίσης, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα διενεργήσουν δειγματοληπτικούς ελέγχους στους συμμετέχοντες στο Συνέδριο Ανάπτυξης, που θα διεξαχθεί στους χώρους της Achaia Clauss, στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, σε μετανάστες που διαμένουν σε δομή, για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δράσης και στο προσωπικό και τους μαθητές του 4 ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πατρών.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests και συμβάλλουν στον εντοπισμό των κρουσμάτων που δεν φέρουν συμπτώματα.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην φιλανθρωπική συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως με τους ΠΥΞ ΛΑΞ (video)

    Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,...

    Τουριστικό σκάφος βυθίστηκε στη Λευκάδα μετά από φωτιά

    Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο λιμάνι Σύβοτα Λευκάδας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε...

    Τρία κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στο Noσοκομείο Ρίου!

    Ένα ακόμη κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκε...

    Περίπου 1.000.000 άτομα ζουν με την ημικρανία στην Ελλάδα – Τι αναφέρει γιατρός του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας”

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%ce%bf%cf%85-1-000-000-%ce%ac%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1/