Ηλεκτροκίνητο κάθισμα seatrac στην Αγυιά

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο της προσπάθειας και των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για μια προσβάσιμη πόλη για όλους, τοποθετήθηκε και φέτος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, από τον Κοινωνικό  Οργανισμό του Δήμου Πατρέων στην παραλία της πλαζ στην Αγυιά, το ηλεκτροκίνητο κάθισμα seatrac, για την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα.

    Η λειτουργία του seatrac, διευκολύνει τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα, ώστε να απολαμβάνουν το κολύμπι και να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν για μπάνιο σε πιο μακρινές παραλίες.

     

    Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί παλαιότερα το σχετικό τηλεχειριστήριο για τη λειτουργία του μηχανήματος, μπορούν να το δανείζονται από το φυλάκιο στην είσοδο (φυλάκιο) της πλαζ.

    Φλίγκος

    Επίσης μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο ΑμEA (Αγορά Αργύρη – Αγ. Ανδρέου 12) και θα το δανειστούν υπογράφοντας μια αίτηση – δήλωση ευθύνης για την παράδοση – παραλαβή του τηλεχειριστηρίου (υπάρχουν 4 διαθέσιμα τηλεχειριστήρια).

    GLEARNET

    Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος είναι:

    -Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

    -Αντίγραφο Πιστοποιητικού Αναπηρίας

     

    (Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη του Γραφείου ΑμΕΑ: Βασιλική Αλέρτα στο τηλέφωνο: 2610433210).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Πορτογάλος καλλιτέχνης Jorge Charrua έρχεται στην Πάτρα για το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτέχνη...

    Πάτρα: Εξετάζονται πάνω από 15 υποθέσεις! Οι γιατροί «αδειάζουν» ιατροδικαστές

    Πρώτη η «Πολιτεία» έφερνε στο φως της δημοσιότητας πριν...

    Σχολεία: Απουσίες, απαλλαγές από μαθήματα και χρήση κινητών τηλεφώνων – Τι ισχύει τη νέα χρονιά

    Οι απουσίες στα σχολεία, είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα...

    Αγία Σοφία – Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη: Τα φριχτά βασανιστήρια και ο συγκλονιστικός βίος

    Η Αγία Σοφία και οι τρεις θυγατέρες της Πίστη,...