ΠΑΤΡΑ: Νέος δημοτικός παιδικός σταθμός

    Ημερομηνία:

    Στη δημιουργία νέου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στη περιοχή της Αγυιάς (Οικοδομικό Τετράγωνο 1842) προχωρά ο Δήμος Πατρέων.

    Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 31 Μαΐου εγκρίθηκε η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για τη διενέργεια Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού δύο σταδίων για την μελέτη του τεχνικού έργου.

    Ο νέος Βρεφονηπιακός Δημοτικός Σταθμός όταν λειτουργήσει θα μπορεί να φιλοξενεί 48 βρέφη και 75 νήπια.

    Ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, ενημέρωσε το Σώμα ότι η Δημοτική Αρχή για να καλύψει τις ανάγκες των λαϊκών νοικοκυριών και ιδιαίτερα των νέων ζευγαριών, θα προχωρήσει στη δημιουργία και άλλων δύο Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, έναν στη περιοχή της Τέρψης (πίσω από το χώρο πρώην Λαδόπουλου) και έναν στην περιοχή Μεταμόρφωσης Σωτήρος κοντά στην περιοχή των Δεμενίκων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανοίγουν καταφύγια στη Μπερ Σεβά του Ισραήλ, να φύγουν από το Ιράν ζητούν από τους πολίτες τους Κίνα και Καναδάς

    Προετοιμασίες και προειδοποιήσεις που παραπέμπουν σε επικείμενη στρατιωτική αντιπαράθεση...

    Μάχες γιγάντων στους 16 του Champions League: Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι

    Η κληρωτίδα στη Νιόν είχε τρομερά κέφια, διαμορφώνοντας ένα...

    Επιμελητήριο Αχαΐας – Αντώνης Κουνάβης: «Ακολουθούμε ό,τι βρήκαμε για τις συμβάσεις» (Ηχητικό)

    Απαντήσεις στις αιτιάσεις περί «έκνομης δραστηριότητας», με τις συμβάσεις,...

    ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: “Ρίχνει πόρτα” στον Κυρανάκη και δεν πηγαίνει στη σύσκεψη για το τρένο

    Ο Δήμος Πατρέων σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Ο Δήμαρχος Πατρέων,...