ΑΧΑΪΑ: ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ 17ΧΡΟΝΟ: Το δράμα του πατέρα: “Εγκατέλειψαν το παιδί μου αφού το χτύπησαν” – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μια δυσάρεστη περιπέτεια, ευτυχώς με αίσιο τέλος, έζησε η οικογένεια του Διονύση Κολλιόπουλου από τα Σαγέικα δυτικής Αχαΐας.

    Ο ανήλικος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στην Πατρών – Πύργου το ύψος των Μποντείκων είναι ο γιος του Νικόλας. Ο οποίος ευτυχώς είναι καλά.

    Ο ίδιος έγραψε χθες τα ξημερώματα στο προφίλ του: “Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Μέσα από εδώ θα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους που μας βοήθησαν σε μια από τις δυσκολότερες μέρες της ζωής μας και συγκεκριμένα Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού μας και την εγκατάλειψη μετά από αυτόν. Ποιο συγκεκριμένα όλους αυτούς που βρέθηκαν στο σημείο και σταμάτησαν και βοήθησαν,το ΕΚΑΒ και το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαίας ,το αστυνομικό τμήμα τον διοικητή και το προσωπικό του τμήματος της Κάτω Αχαΐας για την γρήγορη και έγκαιρη ανταπόκριση ώστε να βρεθεί ο αίτιος του τροχαίου και τέλος σε όλους εσάς που μέσω μηνυμάτων αλλά και τηλ είχατε την ίδια αγωνία με εμάς. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι να είναι το τελευταίο τέτοιο συμβάν”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    IRIS: Μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή – Έρχεται η υποχρεωτικότητα από 01/12

    Μέχρι τέλος Οκτωβρίου στο σύστημα IRIS είχαν εγγραφεί περίπου...

    «Φάμπρικα» με φροντιστήριο στο ΤΕΙ Σερρών – Καθηγητής καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη για εκβίαση φοιτητών

    Σε κάθειρξη οκτώ ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ καταδικάστηκε καθηγητής...

    Γιάννης Γαλάτης: Πουλάω την πολυκατοικία μου στη Ραφήνα για να συντηρήσω 22 οικογένειες

    Σε μια κίνηση γενναιοδωρίας προχωράει ο Γιάννης Γαλάτης, θέτοντας προς πώληση μία...