HΛΕΙΑ: Η Φώφη περπάτησε στο δάσος – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Το Περιβαλλοντικό μουσείο του δάσους της Φολόης επισκέφτηκε  σήμερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

    Το μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει ανάπτυξη εάν δεν ολοκληρωθεί το έργο του αυτοκινητοδρόμου Πύργου-Πάτρας, έστειλε από τη Φολόη όπου και βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

    HΛΕΙΑ: Η Φώφη περπάτησε στο δάσος - ΦΩΤΟ

    Η Ηλεία και το δάσος της Φολόης, αποτέλεσε την πρώτη στάση της περιβαλλοντικής δράσης του δικτύου “Πράσινος Κόσμος” που διοργανώνει το ΚΙΝΑΛ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

    Με την παρουσία της η κυρία Γεννηματά στη Φολόη, τόνισε τη σημασία του δρυοδάσους ενώ ανέφερε πως μπορεί να γίνει πρότυπο για οικολογική και τουριστική ανάπτυξη.

    Την Φώφη Γεννηματά, η οποία συνοδευόταν από τον εκπροσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλο Χρηστίδη, και τον γραμματέα επικοινωνίας του κόμματος, Πάνο Βλάχο, υποδέχτηκαν ο βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος,ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο πρ. βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Κουτσούκος και ο δασάρχης Πύργου, Παναγιώτης Λάττας.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα αδείας: Πόσο αυξάνεται και για ποιους φέτος – Ο τρόπος για να το υπολογίσετε

    Η αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Απριλίου 2025 φέρνει...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Χαράλαμπος Μπονάνος στην εκδήλωση της “ΕΛΕΑΝΑ”

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλμπος Μπονάνος: Η ΕΛΕΑΝΑ , μέσω...

    Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας στην πρώτη θέση των πιο ταλαντούχων playmakers της Ευρώπης

    O Kωνσταντίνος Καρέτσας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους...

    Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Αλεξάνδρα Νίκα – Όλες οι λεπτομέρειες

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύονται τη Δευτέρα 7...