ΠΑΤΡΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον παραπέμπουν για φόνο εκ προθέσεως – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Την παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Πατρών για την αιματηρή υπόθεση που είχε συγκλονίσει τον Φεβρουάριο του 2020 στην περιοχή του Σουλίου.

    Σύμφωνα με  πληροφορίες  το Συμβούλιο Εφετών Πάτρας με   βούλευμά του παραπέμπει τον κατηγορούμενο να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Εφετειακής περιφέρειας των Πατρών.
    Υπενθυμίζουμε ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών στο βούλευμά του είχε εισηγηθεί την παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της οπλοκατοχής και της παράνομης οπλοφορίας, παρά την εισήγηση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών να μην του απαγγελθεί κατηγορία. Η πλευρά του κατηγορούμενου άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πάτρας και η υπόθεση απασχόλησε το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο και απέρριψε τους ισχυρισμούς, συντασσόμενο με την αρχική απόφαση.
    Έτσι, τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ στο Νέο Σούλι στην Πάτρα, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 41χρονου, θα αναβιώσουν στο ακροατήριο.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...