Στεφανίδη, Τέντογλου και δεκάδες ακόμα αστέρια έρχονται “φουριόζα” στην Πάτρα!

    Ημερομηνία:

    Λάμψη αστέρων στην Πάτρα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου και τη μεγαλύτερη γιορτή του ΣΕΓΑΣ που πραγματοποιείται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου, Νίκο Μπαλάση, όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή αυτής της μεγάλης διοργάνωσης που θα φέρει στην Πάτρα ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα του κλασικού αθλητισμού.

    Μεταξύ αυτών οι στάνταρ είναι Κατερίνα Στεφανίδη η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντό, ο Μίλτος Τέντογλου που έρχεται στην Πάτρα με το μεγαλύτερο άλμα στον κόσμο για φέτος και μαζί με αυτούς δεκάδες ακόμα ονόματα που τιμούν την χώρα μας με τις επιδόσεις τους στις διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις του εξωτερικού.

    Βούλα Παπαχρήστου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερίνα Δαλάκα, Ελπίδα Τόκα, Μαρία Μπελμπασάκη και δεκάδες άλλοι.

     

    Στεφανίδη, Τέντογλου και δεκάδες ακόμα αστέρια έρχονται "φουριόζα" στην Πάτρα!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ

    Γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίτσελ Κρίερ. Η...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα,γιαγιά αδελφή & θεία  BAΣΙΛIKH ΧΗΡ. ΓΕΩΡΓ.  ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΤΩΝ:...

    Αυξάνονται τα θύματα από τις πλημμύρες στο Τέξας: 43 οι νεκροί, αγωνία για δεκάδες αγνοούμενα παιδιά

    Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι διασώστες στο Τέξας των ΗΠΑ...