Για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό κατηγορείται ο γιος του Μπέπε Γκρίλο

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Την παραπομπή σε δίκη του Τσίρο Γκρίλο, γιου του ιδρυτή του κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο, με την κατηγορία του βιασμού ζήτησε η εισαγγελία του Πόρτο Παουζάνια στην Σαρδηνία με την πρώτη ακροαματική διαδικασία να αναμένεται στις 25 Ιουνίου.

    Μία γυναίκα με καταγωγή από την Ιταλία και τη Νορβηγία κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον ίδιο και τρεις φίλους του, τον Ιούλιο του 2019, μετά από μια βραδιά που είχαν περάσει σε ντίσκο. Οι τέσσερις άνδρες κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό και ισχυρίζονται πως επρόκειτο για σεξουαλική συνεύρεση με την συγκατάθεση της κοπέλας.

    Ωστόσο, η ίδια κατέθεσε ενώπιον των εισαγγελέων ότι είχε αναγκαστεί να πιει αλκοολούχα ποτά και δεν είχε επίγνωση του τι συνέβαινε. Παράλληλα, οι κατηγορούμενοι τράβηξαν βίντεο με κινητό τηλέφωνο και το έστειλαν και σε άλλα άτομα, χωρίς την συναίνεση της κοπέλας.

    Tον περασμένο Απρίλιο, ο Μπέπε Γκρίλο προσπάθησε να υπερασπιστεί τον γιό του, με βιντεοσκοπημένο μήνυμα μέσω διαδικτύου στο οποίο, μεταξύ των άλλων είπε ότι μια κοπέλα που πέφτει θύμα βιασμού, την επομένη δεν πάει για σερφ και δεν καταθέτει μήνυση οκτώ ημέρες μετά το συμβάν.

    Η αντίδραση του Γκρίλο προκάλεσε μπαράζ επικρίσεων από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κρίνοντας ότι η παρέμβασή του ήταν σεξιστική, βαθιά προσβλητική και άκρως μεροληπτική.

    GYMALL

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δείτε το πρόγραμμα της Περιφοράς των Επιταφίων στα Κοιμητήρια

    Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας...

    Η “Διπλή Ταρίφα” συνεχίζεται στο Επίκεντρο +

    Η μεγάλη επιτυχία της παράστασης "Διπλή Ταρίφα" του Ray...

    Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Καστέλλι Ηρακλείου – Ένας σοβαρά τραυματίας

    Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Τσιφούτ...

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ: Τον δάγκωσε και του έκοψε το αυτί! Μεταφέρθηκε χωρίς λοβό στο Ρίο

    Συγκεχυμένες είναι προς το παρόν οι πληροφορίες για άγρια...