Τα πανηγύρια στην εποχή της πανδημίας: Προβληματισμός στους επαγγελματίες του κλάδου

    Ημερομηνία:

    Μια μουσική καλημέρα είπε στην ομάδα του Mega Σαββατοκύριακο και τους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού ο τραγουδιστής και μουσικός Γιάννης Κατσίγιαννης, ο οποίος μίλησε για τα πανηγύρια την εποχή της πανδημίας, και πότε αναμένεται να ανοίξει ο κλάδος.

    «Για να δούμε θα τα ανοίξουν τα πανηγύρια; Εμείς αυτό περιμένουμε. Δεν έχουν βγάλει χρονοδιάγραμμα πότε και αν θα ανοίξουν. Εμείς πρέπει να κάνουμε τον προγραμματισμό μας», εξήγησε ο Γιάννης Κατσίγιαννης.

    «Ζητάμε να μας αφήσουν σιγά – σιγά, δοκιμαστικά, να ξεκινήσουμε. Ευελπιστούμε να αρχίσουμε αρχές Ιουλίου. Έχουμε καταστραφεί ως κλάδος. Ένα πανηγύρι όταν γίνεται σε ένα χωριό, ωφελείται οικονομικά και το ίδιο το χωριό», συνέχισε ο ίδιος.

    «Περιμένουμε να μας πούνε αν χρειάζεται self-test. Μπορεί το πανηγύρι να γίνει σε μεγάλο χώρο, σε ένα γήπεδο, ένα στάδιο. Να μας πουν ένα όριο ατόμων», τόνισε κλείνοντας ο Γιάννης Κατσίγιαννης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί οι γυναίκες έλκονται ερωτικά από τα… τέρατα;

    Στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνει θραύση η ερωτική λογοτεχνία, με όμορφες γυναίκες...

    Το συντομότερο τεστ IQ – Μπορείτε να απαντήσετε σε αυτές τις 3 ερωτήσεις;

    Τα τεστ IQ σας επιτρέπουν να συγκρίνετε τον εαυτό σας...

    Γιατί οι άνδρες τρώνε τόσο πολύ κρέας;

    Το κρέας έχει εδώ και αιώνες κεντρική θέση στην...