Έφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτονας Χρήστος Βελέντζας

    Ημερομηνία:

    Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου και το σύνολο των μηχανικών του Νομού Ηλείας, θρηνεί σήμερα για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και συναδέλφου, Χρήστου Βελέντζα.
    Ο Αρχιτέκτων Διπλωματούχος Μηχανικός Χρήστος Βελέντζας υπηρέτησε από το 1988 στις υπηρεσίες Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Αθήνας, Ζακύνθου και Ηλείας, ενώ τις τελευταίες δύο δεκαετίες διετέλεσε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Αμαλιάδας. Εργάστηκε με ζήλο και πάντα με σεβασμό προς τον συνάδελφο μηχανικό και τον πολίτη. Στη μνήμη μας θα μείνει πάντα με το χαμόγελο.

    GLEARNET

    Είναι βέβαιο, ότι παίρνει μαζί του όλη την αγάπη και την εκτίμηση που έδειχνε σε όλους εμάς, χωρίς εξαιρέσεις, νέους και παλαιότερους μηχανικούς. Το Τεχνικό Επιμελητήριο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά και τους οικείους του. Καλό ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε Χρήστο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Γιατί δεν λειτουργεί ο νέος σταθμός υπεραστικών λεωφορείων; Πότε αναμένεται να “ανοίξει”

    Αγνωστο παραμένει πότε θα τεθεί σε λειτουργία ο νέος...

    Πάτρα: Σήμερα η νεκροψία για την αιτία θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα – Τον βρήκε η μητέρα του…

    Νεκρός βρέθηκε 21χρονος αργά χθες το βράδυ μέσα στο...

    Συνάντηση Τραμπ-Βαρθολομαίου στον Λευκό Οίκο: Συζήτησαν και για την κατάσταση των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον πρόεδρο Ντόναλντ...