ΠΑΤΡΑ: Τελειώνουν οι προμήθειες των self tests στα φαρμακεία για τους εργαζόμενους

    Ημερομηνία:

    Δύσκολα θα μπορέσει πλέον να βρει ένας εργαζόμενος του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα ένα self test για την υποχρεωτική του κάλυψη, με βάση τα όσα ορίζει ο νόμος.

    Η απόφαση του φαρμακευτικού συλλόγου εφαρμόζεται από την πλειοψηφία των φαρμακοποιών, σε ένα ποσοστό πάνω από 80% και τα φαρμακεία που εξακολουθούν να έχον προμήθειες από self tests, είναι ελάχιστα.

    Άλλωστε, οι ίδιοι οι φαρμακοποιοί ήταν που πίεσαν το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τους για αυτή την απόφαση, με το σκεπτικό ότι το συμφωνητικό που είχε υπάρξει μεταξύ της κυβέρνησης και του πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου για δωρεάν διάθεση έλεγε στις 6 Ιουνίου και δεν θα έπρεπε να ανανεωθεί.

    Ο κόσμος και κυρίως οι εργαζόμενοι (αφού οι μαθητές είναι καλυμμένοι ακόμα και για τις πανελλαδικές εξετάσεις) είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε έρευνα για το ποια φαρμακεία εξακολουθούν να δίνουν.

    Χθες το πρωί έξω από ορισμένα φαρμακεία σημειώθηκαν ουρές, όμως οι περισσότεροι από τους ασφαλισμένους έδειξαν να κατανοούν την στάση του συλλόγου. Κίνδυνος εξάλλου για πρόστιμα δεν υπάρχει από τη στιγμή που τα φαρμακεία είναι αυτά που δεν δίνουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καλάβρυτα: Έργο για προστασία από τις πυρκαγιές – Τι προβλέπει

    Ο Δήμος Καλαβρύτων βρίσκεται στην τελική ευθεία υλοποίησης του...

    Πάτρα: Αυτά είναι τα σχολεία που δεν λειτούργησαν λόγω προβλημάτων

    Μακριά από τις σχολικές αίθουσες, μία ημέρα μετά την...

    Καλάβρυτα: Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίζονταν οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821 ήθελε να πουλήσει ο ηγούμενος

    Ανάμεσα στα 2 Ευαγγέλια που ετοίμαζαν να πουλήσουν ο ηγούμενος της...

    Πιθανά 200 δισεκατομμύρια κυβικά στο Ιόνιο

    Σημαντικές προσδοκίες για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες δημιουργούν οι εξελίξεις...