Ο Θανάσης Βέγγος θυμάται τη χειρότερη στιγμή του: «Ήταν σφαγή»

    Ημερομηνία:

    Όλοι έχουμε τις ίδιες εικόνες από τον Θανάση Βέγγο στο μυαλό μας. Να τρέχει, να βοηθάει και να προσφέρει γέλιο.

    Αυτή τη φορά, όμως, θα τον δούμε κάπως διαφορετικό.

    Και αυτό, γιατί έχει έλθει στο προσκήνιο μια παλιά συνέντευξή του στην ΕΡΤ, όπου δεν γελάει όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι της είναι προβληματισμένος γιατί, κάποια στιγμή, δέχθηκε μια ερώτηση για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

    «Η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου; Για εμένα, νομίζω ήταν όταν ξήλωνα την ταμπέλα που έλεγε ‘Θανάσης Βέγγος, Ταινίες Γέλιου’», απάντησε ο πλέον αγαπητός κωμικός ηθοποιός της Ελλάδας, συμπληρώνοντας: «Σήμαινε τη διάλυση της δουλειάς μου, του γραφείου παραγωγής».

    Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει επάγγελμα, εκεί «συννέφιασε» ακόμα περισσότερο:

    «Ήρθε κάποια στιγμή που το σκέφτηκα. Σας είπα, με το μακελειό αυτό. Αυτή η σφαγή, στην κυριολεξία, γιατί περί σφαγής επρόκειτο, 6.400.000 δραχμές, ξεκλήρισμα της οικογένειάς μου, το σπίτι μου και λίγο από το κέφι μου, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αξίζει πάρα πολλά, μιας και χρειάζεται να το γεννήσω στον κόσμο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τι θέλουμε να πετύχουμε πραγματικά με ένα φιλί

    Το φιλί σπάνια μελετάται από τις επιστήμες πέρα από...

    Πάτρα: Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου

    Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου....

    Πάτρα: Επικίνδυνο μπαλκόνι αλλά… ποιος ασχολείται;

    Αρκετή η συζήτηση για τα υπό κατάρρευση κτίρια στην...