Θρίαμβος Τσιτσιπά- Χόρεψε… συρτάκι στον ημιτελικό του Roland Garros

    Ημερομηνία:

    Ιστορία έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το ελληνικό τένις σε ένα ματς θρίλερ που κράτησε 3,5 ώρες και κατέληξε σε νίκη του 3-2 επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και πρόκριση στον τελικό του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του.

    Η συμμετοχή του πρώτου Έλληνα σε τελικό του Roland Garros και γενικά ενός τουρνουά Grand Slam είναι γεγονός! Παρ’ ότι έπαιξε με την… φωτιά βλέποντας τον Ζβέρεφ να επιστρέφει στο ματς κάνοντας το αρχικό 2-0, 2-2, πήρε πανηγυρικά το 5ο καθοριστικό σετ και με σκορ 3-2 μετά από 3,5 ώρες αγώνα πήρε την πρόκριση στον τελικό.

    Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες σε ημιτελικούς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα 22 του, για πρώτη φορά σε τελικό Γραντ Σλαμ, του Ρολάντ Γκαρός.

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν για ακόμα ένα ματς ονειρικός. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 3-2 σετ (6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε 3,5 ώρες και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Roland Garros (Κυριακή 13/6), όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Νόβακ Τζόκοβιτς – Ράφα Ναδάλ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Διεθνές θερινό σχολείο «Βέλτιστες Πρακτικές στην παιδική παχυσαρκία»

    Ολοκληρώθηκε στην Πάτρα, με διδάσκοντες και συμμετέχοντες από πολλές...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο αξιαγάπητος καθηγητής με το γαλάζιο “κατσαριδάκι”

    Εφυγε από την ζωή ένας υπέροχος καθηγητής φιλόλογος. Ο...

    Συντονιστικό φορέων για φωτιές – Ζαΐμης: Οι φυλακές πρέπει να φύγουν από την ΒΙΠΕ

    Ευρεία σύσκεψη φορέων του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας...

    Η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε φωτογραφίες της στη θάλασσα και γράφει «λίγο ακόμα» από τη Σάμο

    Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσει και επίσημα το καλοκαίρι η Ζέτα...