ΠΑΤΡΑ: Δείτε τι θα ανοίξει στο ισόγειο του “Ερμή” στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ζωή θα ξαναπάρει σύντομα το ισόγειο στο εμβληματικό κτίριο του Συλλόγου «Ερμής» στην Πλατεία Γεωργίου Α’ από την πλευρά της  γωνίας  της οδού Γεροκωστοπούλου με την Κανακάρη.

    Ο χώρος, όπου μέχρι πριν λίγους μήνες λειτουργούσε κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων, νοικιάστηκε πάλι από τον Σύλλογο αυτή τη φορά σε γνωστή αλυσίδα καφέ με έμβλημα το μαύρο προβατάκι  και ετοιμάζεται όπως δείχνει και η φωτογραφία.

    Η λειτουργία αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα και αφού ξεπεραστούν κάποια τεχνικής φύσεως προβλήματα.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Το γνωστό και εμβληματικό κτίριο στο επάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου Α’ ανήκει στον ιστορικό Σύλλογο Πατρών «Ερμής» όπως είναι η ορθή επίσημη ονομασία του, ο οποίος  ιδρύθηκε το 1868.

     

    kirix

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην φιλανθρωπική συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως με τους ΠΥΞ ΛΑΞ (video)

    Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,...

    Τουριστικό σκάφος βυθίστηκε στη Λευκάδα μετά από φωτιά

    Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο λιμάνι Σύβοτα Λευκάδας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε...

    Τρία κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στο Noσοκομείο Ρίου!

    Ένα ακόμη κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκε...

    Περίπου 1.000.000 άτομα ζουν με την ημικρανία στην Ελλάδα – Τι αναφέρει γιατρός του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας”

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%ce%bf%cf%85-1-000-000-%ce%ac%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1/