Πυγμάχος έδειρε με μπουνιές και κλοτσιές την μητέρα του – Χτύπησε και με γκλοπ αστυνομικό της ΔΙΑΣ

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στο Χαλάνδρι και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας αλλά κι ενός αστυνομικού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ερασιτέχνης πυγμάχος, ο οποίος φέρεται να ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ξέσπασε εναντίον της μητέρας του και μάλιστα με αρκετά βίαιο τρόπο. Όχι μόνο την προπηλάκισε, την εξύβρισε και την χτύπησε αλλά κάποια στιγμή της επιτέθηκε με γροθιές και κλοτσιές σα να πρόκειται για αντίπαλο του στο ρινγκ.

    Οι γείτονες που άκουσαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας τρόμαξαν και κάλεσαν την Άμεση Δράση. Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν σπεύσει στο σημείο δυο τουλάχιστον περιπολικά. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να παρέμβουν και να ακινητοποιήσουν τον μποξέρ που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, απειλώντας τους αστυνομικούς ότι θα τους χτυπήσει αν τον πλησιάσουν, όπως κι έπραξε δευτερόλεπτα μετά.

    Ο πυγμάχος βρέθηκε ξαφνικά με ένα γκλοπ

    στο χέρι που πιθανόν απέσπασε από άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος είχε σπεύσει να συνδράμει στην προσπάθεια σύλληψης του οξύθυμου πυγμάχου. Ο τελευταίος χτύπησε τον αστυνομικό με το γκλοπ τραυματίζοντας τον στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο 401ΓΣΝ για τις πρώτες βοήθειες. Τελικά ο πυγμάχος ακινητοποιήθηκε με την βοήθεια ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και προσήχθη στο Α.Τ Χαλανδρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...