«Δήμητρα» της Λέσβου: Να μελετηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος ζητά η οικογένεια

    Ημερομηνία:

    Τις επόμενες κινήσεις της σχεδιάζει η οικογένεια της «Δήμητρας της Λέσβου» μετά την ταυτοποίηση του πτώματος που επιτρέπει πλέον να στραφεί κατά του 83χρονου οδηγού απο την περιοχή της Βούλας, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της 9ης Απριλίου, τέσσερις ώρες μετά το τροχαίο και τον θάνατο του 64χρονου.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια μέσω της δικηγόρου της κυρίας Λίλας Ραγκούση, προτίθεται να διορίσει πραγματογνώμονα για να μελετήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος καθώς υπάρχει χρονική απόκλιση και κανένας δεν γνωρίζει αν ο Δημήτρης Καλογιάννης θα ζούσε αυτή τη στιγμή αν δεν είχε εγκαταλειφθεί.

    Η οικογένεια περίμενε να γίνει η ταυτοποίηση και στη συνέχεια να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες. Και αυτό γιατί ναι μεν, μπορεί να είχε εντοπιστεί και συλληφθεί τέσσερις ώρες μετά το τροχαίο ο δράστης (έγινε στις 05:10 το πρωί και συνελήφθη στις 09:30

    ο ηλικιωμένος ο οποιος μάλιστα είχε πάει πρώτα για αιμοκάθαρση λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει) όμως περίμεναν να ταυτοποιηθεί το θύμα για να κινηθούν νομικά εναντίον του.

    Ήδη, στην υποθεση έχει εμπλακεί ο ιατροδικαστής κ. Σωκράτης Τσαντίρης ενω οι πληροφορίες λένε οτι αναζητούν και πραγματογνώμονα. Οι επόμενες ημέρες θα είμαι καθοριστικές για την έκβαση της υπόθεσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ετσι συνελήφθη η Μουρτζούκου! ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ – Αύριο την φέρνουν Πάτρα

    Xειροπέδες σε ένα ξενοδοχείο που διέμενε πέρασαν άνδρες της...

    Παύλος Μαρινάκης: Στόχος το Μετρό να είναι 24ωρο κάθε Σάββατο από Σεπτέμβριο

    Συνολικά 50.000 πολίτες χρησιμοποίησαν τα μέσα μεταφοράς που κινήθηκαν δοκιμαστικά μετά τα...

    Μία ελληνική εταιρία προστατεύει τους κανόνες του παγκόσμιου εμπορίου

    Κι όμως υπάρχουν ακόμη Δαυίδ που κερδίζουν τους Γολιάθ! Μία...

    Nutella σε κίνδυνο: Πώς ο παγετός στην Τουρκία αλλάζει την αγορά φουντουκιού

    Πρώτα το ελαιόλαδο, μετά το κακάο και ο καφές....