Έχασε τον 16χρονο γιο του και έγινε ιερέας

    Ημερομηνία:

    Ο πατέρας του 16χρονου Άγγελου λειτουργεί στην εκκλησία του Αγίου Αργυρίου στην Επανομή την τελευταία 3ετία, από τότε που πήρε την απόφαση να αφήσει τα δημοτικά σχολεία και τις τάξεις που έκανε μαθήματα, για να γίνει ιερέας.

    Ο 16χρονος Άγγελος που έπαιζε ποδόσφαιρο στον Άρη ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου. Ένας παίκτης που είχε πάρει το δρόμο για την πρώτη ομάδα και όπως λέει ο πατέρας του, έκανε πάντα τις προβλεπόμενες εξετάσεις. Οι ιατρικές εξετάσεις λίγες μέρες πριν από τον θάνατο του παιδιού του, δεν έδειξαν το πρόβλημα. Ο άτυχος Άγγελος δεν αισθανόταν ενοχλήσεις και ο θάνατός του από ένα σημείο και μετά, ήταν αναπόφευκτος.

    Ο πατέρας του είναι αδύνατον να ξεχάσει το τελευταίο 24ωρο του παιδιού του. Τη νύχτα που προηγήθηκε και το μοιραίο πρωινό που ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

    Οχτώ χρόνια μετά το τραγικό χτύπημα της μοίρας, λέει στην εκπομπή “Live News” πως ο Θεός και η εκκλησία είναι το μοναδικό φάρμακο που καθημερινά απαλύνει τον ψυχικό του πόνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δείτε πώς βρώμισαν την οδό Υψηλάντου

    Εγραψε η Πατρινή Τατιάνα Κουτσαντώνη: Στη ρωσική γλώσσα υπάρχει ένα...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 8/11/2025

    11:45 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Α1 Basketball League...

    Επίθεση σε Πελετίδη από Φωτήλα – Αλεξοπούλου! Για το “κατέβασμα” των πινακίδων των τραπεζών

    Με αφορμή την ενέργεια Πελετίδη ο οποίος ξήλωσε από τα...

    Ανεμοστρόβιλος σάρωσε χωριό στη Βραζιλία – 5 νεκροί και 130 τραυματίες – Βίντεο

    Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 130...