Καμπάνα -6 βαθμών στην Παναχαϊκή για Παπανικολάου, Μητρόπουλο

    Ημερομηνία:

    Τα προβλήματα «σκάνε» στην Παναχαϊκή. Καμπάνα -6 βαθμών από το Διαιτητικό της ΕΠΟ για Παπανικολάου και Μητρόπουλο. Αναλυτικά η απόφαση:

    «Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φώτιου Παπανικολάου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 19.447,70 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 401/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα  αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

    Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιλτιάδη Μητρόπουλου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 12.351,791 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 397/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021- 2022,  εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λακκόπετρα Αχαϊας: Η ευλογιά άφησε τα τσοπανόσκυλα ελεύθερα στους δρόμους

    Τσοπανόσκυλα κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους της Λακκόπετρας, με αποτέλεσμα...

    Αιτωλικό: Φόβος και τρόμος επιδειξίας για μαθήτριες!

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του...

    Πάτρα: Υποδέχεται την Πανελλήνια Εκπαιδευτική Συνάντηση Προσκόπων (Φώτο)

    Στην Πάτρα θα χτυπήσει η καρδιά της την 76ης...

    Πάτρα: Ο ψυχολόγος Α.Καλέτζης για την μαθήτρια που την ανάγκασαν ανήλικοι να τους φιλήσει τα πόδια

    Ένα ακόμη περιστατικό σχολικής βίας συγκλόνισε την Πάτρα, όταν...