Η Παρασκευή Κερασιώτη δεύτερη νικήτρια του GNTM εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη με την εξωτική ομορφιά και την τσιγγάνικη καταγωγή κατάφερε να γοητεύσει τους κριτές και το κοινό στο GNTM και να φτάσει στην τελευταία τριάδα του ριάλιτυ μόδας του Star. H όμορφη Παρασκευή σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Μύκονο και εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί.

    Με την τσιγγάνικη ομορφιά της, η Παρασκευή  Κερασιώτη κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή στιγμή στις auditions, καθώς και οι τέσσερις κριτές του GNTM της έδωσαν το πράσινο φως να κάνει πραγματικότητα ένα από τα εφηβικά της όνειρα, να γίνει μοντέλο! Η μελαχρινή καλλονή είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και έχει ξεπεράσει όλα όσα αρνητικά έχει ακούσει στο παρελθόν, αλλά και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί για την καταγωγή της.

    Και μπορεί το όνειρο να συνεχίζεται ωστόσο η νεαρή καλλονή εργάζεται για καλοκαίρι στη Μύκονο προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για να συνεχίσει το όνειρο να κάνει καριέρα ως μοντέλο!

    Το Mykonos Live Tv, κατέγραψε στην κάμερα την Παρασκευή εν ώρα εργασίας. Δες το βίντεο

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατέληξε μετά από 6 μέρες στη ΜΕΘ ο μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σοβαρά

    Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ...

    Ένας στη φυλακή και δύο ελεύθεροι για τον ξυλοδαρμό του περιπτερά στη Γαστούνη

    Με την προφυλάκιση ενός ατόμου και την επιβολή περιοριστικών...

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης βγήκε με κόκκινα μαλλιά και τραγούδησε στα μπουζούκια, δείτε βίντεο

    Στο νυχτερινό κέντρο όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις επέστρεψε και πάλι...

    Πέτρος Γαϊτάνος: Η Eurovision δεν κάνει καλό στους νέους, στηρίζει τις κακίες και όχι τις αρετές

    Την άποψη ότι η Eurovision επιδρά αρνητικά στη νεολαία εξέφρασε ο Πέτρος Γαϊτάνος. Μετά...