Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος άνθρωπος με 300 εκατομμύρια ακολούθους στα social media

    Ημερομηνία:

    Τους 300 εκατομμύρια followers στο Instagram έφτασε ο Κριστιάνο, ενώ βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για το Euro 2020.

    Ο σταρ της Γιουβέντους και της ομάδας του Φερνάντο Σάντος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης (σ.σ μοναδικός που έχει αγωνιστεί σε 5 Euro) στο 3-0 της χώρας του επί της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα των Πορτογάλων και λίγα 24ωρα αργότερα κατέκτησε ακόμη μία διαδικτυακή κορυφή η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών ή ευρύτερα των αθλητών, αλλά αφορά όλα τα φυσικά πρόσωπα!

    Όλα αυτά στον απόηχο και της κίνησής του να απομακρύνει από μπροστά του τα δύο μπουκάλια της Coca-Cola και να προτρέψει τον πλανήτη «να πίνει νερό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκπαίδευση: Διορίστηκαν και πήραν άδεια – Δεν μπήκε στην αίθουσα 1 στους 4 νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικούς – Tα στοιχεία για την Δυτική Ελλάδα

    Πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο του διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση, και ζήτησαν άδεια....

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχασε τον...

    Ομοφοβικά «πυρά» του Νικόλα Αγόρου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

    Ο «φραουλίτσας» του «Survivor», όπως τον αποκαλούσαν επειδή μεταξύ των πολλών...

    Τρεισήμισι ώρες θα διαρκεί από τη νέα σεζόν το «Πρωινό»

    Θα… χορτάσουμε Λιάγκα τη νέα σεζόν! Σε νέα ώρα μετάδοσης και με...