Αγωνία στην Τοσκάνη: Αγοράκι δύο ετών εξαφανίσθηκε από το σπίτι του και αναζητείται

    Ημερομηνία:

    Εξαφανίστηκε από το σπίτι του, σε μια ορεινή περιοχή της Τοσκάνης, ο μόλις δύο ετών Νικόλα.

    Όπως δήλωσαν οι γονείς του στους καραμπινιέρους, το πρωί ξύπνησαν και το παιδί δεν ήταν στο κρεβάτι του, στο δωμάτιό του.

    Το σπίτι βρίσκεται τους σε μια απομονωμένη, ορεινή περιοχή και η οικογένεια ασχολείται με βιολογική παραγωγή μελιού. Τις τελευταίες ώρες, οι άνδρες και γυναίκες της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας συμμετέχουν στις έρευνες και με ελικόπτερο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο χρησιμοποιεί σκάνερ θερμότητας.

    Η πρώτη κατοικημένη περιοχή βρίσκεται σε απόσταση δυο χιλιομέτρων. Πρόκειται για το οικολογικό χωριό Καμπανάρα.

    Ο μικρός Νικόλα, σύμφωνα με τους γονείς του, ήταν συνηθισμένος να βγαίνει στον κήπο του σπιτιού και να απομακρύνεται, σε μια λογική απόσταση, από την αγροικία όπου επέλεξε να ζήσει η οικογένεια.

    Οι έρευνες, πάντως, σε κοντινή λίμνη, δεν έφεραν αποτέλεσμα και 18 ομάδες εθελοντών, μαζί με πυροσβέστες και καραμπινιέρους, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να βρουν ζωντανό το παιδί, μέσα στις επόμενες ώρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 10 έως 14 Νοεμβρίου

    Τον χάρτη των πληρωμών για την περίοδο 10 έως...

    Τραγωδία: Βρέθηκαν νεκροί μάνα και γιος

    Σοκ έχει προκαλέσει στη Ραφήνα ο θάνατος μιας ηλικιωμένης γυναίκας και...

    Ανδρέας Τσώκος: «Αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών ΚΕΠΑ στην Πάτρα και πρόταση για δημιουργία νέας Δομής ΚΕΠΑ στο Αίγιο»

    Ενώ επίκειται αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του ΚΕΠΑ (Κέντρο...