Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης – Μιμήθηκε την Εφη Κακαράτζουλα που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα

    Ημερομηνία:

    Αγόρασε δύο μπουκάλια βιτριόλι από το ίντερνετ, κοπιάροντας στην ουσία τον τρόπο δράσης της Έφης Κακαράντζουλα, της 35χρονης που πριν ένα χρόνο έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα. Έβαλε τα μπουκάλια σε έναν σάκο, κατέβηκε στην Αθήνα και παρουσιάστηκε στις έξι χθες το απόγευμα, στο συνοδικό δικαστήριο όπου εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό η δική του υπόθεση.

    Ο 37χρονος Θεοφύλακτος Κόμβος, είχε αποφασίσει, λένε οι αστυνομικοί να τιμωρήσει τους μητροπολίτες σε περίπτωση που αποφάσιζαν την καθαίρεση του. Γι’αυτό, όταν λίγο μετά τις επτά, ξεκίνησε η διαδικασία ανακοίνωσης της απόφασης κατάλαβε ότι έφθανε το τέλος του ως κληρικού, έβγαλε αιφνιδιαστικά τα μπουκάλια και άρχισε να ραντίζει όπως χαρακτηριστικά λένε αυτόπτες μάρτυρες τους επτά μητροπολίτες με το θειικό οξύ. «Με κυρίευσε η οργή. Είχα στοιχεία που έδειχναν ότι δεν έφταιγα. Γίνονται τόσα και όμως εμένα τιμώρησαν» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

     

    Η υπόθεση έφυγε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και διαβιβάστηκε στο Ανθρωποκτονιών και οι αναλυτές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του περίεργου αρχιμανδρίτη. Πάνω του βρέθηκαν περισσότερα από 15 χάπια tavor, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ότι ήταν σε ψυχολογική πίεση ενώ τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δείχνουν πως αγόρασε το θειικό οξύ- βιτριόλι από το ίντερνετ χωρίς όμως να προσδιορίζει πότε και πήρε δύο μεγάλα μπουκάλια μαζί του, καθώς γνώριζε ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν υποτυπώδη αφού υπήρχε ένας αστυνομικός στο κτήριο της Μονής Πετράκη στο Κολωνάκι.

    Δεν φέρεται να στόχευε κάποιον συγκεκριμένο μητροπολίτη αλλά έριχνε προς όλους αδιακρίτως και αυτό είναι που απέτρεψε τα χειρότερα. Την ώρα δε που τους «ράντιζε» φώναζε εξοργισμένος «είστε μιλημένοι από τον Βεροίας; Σας έχει μιλήσει ο μητροπολίτης Βεροίας;» , σύμφωνα με περιέγραψε στο protothema.gr ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του κ. Γιώργος Τζίκας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρύθμιση χρεών με βάση το προφίλ του οφειλέτη

    Ενα νέο μοντέλο ρύθμισης χρεών προς την Εφορία, που ξεφεύγει από τη λογική...

    Από την Πάτρα στην ΑΕΚ ο Παναγιώτης Ασπρούδης- Η σπουδαία μεταγραφή της Ένωσης

    Σημαντική ενίσχυση για την ακαδημία της ΑΕΚ αποτελεί η...

    Πέντε τάσεις στα τζιν που θα φορέσουμε το 2026

    Μας αρέσει να ξεκινάμε κάθε καινούργια χρονιά με ένα...

    Στα δικαστήρια Ιερέας και Οίκος Ανοχής – Τους άφησε σκουπίδια στην πόρτα

    Τη δικαστική οδό παίρνει η κόντρα 53χρονου Ιερέα και...