Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη Τσιόδρα – Χαρδαλιά – Σκέρτσου για τη μετάλλαξη Δέλτα στην Κρήτη

    Ημερομηνία:

    Έκτακτη τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 με τη συμμετοχή του Νίκου Χαρδαλιά, του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, του Άκη Σκέρτσου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Θόδωρου Λιβάνιου, του Περιφερειάρχη και δημάρχων για την παρουσία της μετάλλαξης Δέλτα στην Κρήτη.

    Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, αποκάλυψε νέα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα τα οποία εντοπίστηκαν σε Αθήνα, Κρήτη και Κόρινθο, ενώ -όπως είπε- το απόγευμα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

    “Ήδη έχουν ανακοινωθεί 11 κρούσματα της παραλλαγής τύπου ΔΕΛΤΑ και αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα σήμερα” ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχει κυριαρχήσει η μετάλλαξη τύπου Δέλτα στη χώρα μας.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η μοίρα των αδέσποτων στους ελληνικούς δρόμους

    γράφει η Σοφία Καυκοπούλου Σε πόλεις και χωριά, ανά την...

    Πάτρα: Θα κατεδαφιστούν κτίρια στην Υψηλάντου

    Η πεζοδρόμηση της Αλεξάνδρου Υψηλάντου, ένα έργο που περιλαμβάνεται...

    Το δίκοπο μαχαίρι της AI στην εργασία: Βοηθά τελικά η τεχνητή νοημοσύνη στην εργασιακή εξουθένωση;

    Η εργασιακή εξουθένωση, γνωστή διεθνώς ως burnout, αποτελεί πλέον έναν από...

    ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΡΑΣ: Οι κάτοικοι προσέφυγαν στο Λιμεναχείο με ερωτηματικά… κατά του Δήμου

    Η Επιτροπή Παραλιακής Πατρών με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι...