Βόρεια Ιρλανδία: Άφησε φιλοδώρημα των 16.000 δολαρίων – «Μην τα ξοδέψετε με τη μία» (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν οι εργαζόμενοι εστιατορίου στο Λοντοντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας, όταν είδαν το φιλοδώρημα που τους άφησε ένας – τουλάχιστον- γενναιόδωρος πελάτης.

    Ο άνδρας παρήγγειλε μερικά chili dogs, τηγανιτά τσιπς πίκλας και αναψυκτικά. Για αυτά πλήρωσε 37,93 δολάρια και ενώ η συνήθης τακτική σε εστιατόρια ή μπαρ είναι ο πελάτης να αφήνει φιλοδώρημα 15%, ο συγκεκριμένος αποφάσισε να το ξεπεράσει κατά πολύ… αφήνοντας φιλοδώρημα 16.000 δολαρίων!

    Μάλιστα την ώρα που πλήρωνε με κάρτα, έλεγε στους τυχερούς -όπως αποδείχτηκε- εργαζόμενους: « Μην τα ξοδέψετε όλα με τη μία».

    Οι εργαζόμενοι που αρχικά δεν το πρόσεξαν, όταν κατάλαβαν τι έβλεπαν τον ρώτησαν αν κάνει πλάκα, όπως μεταδίδει το WRDW. Όμως αυτός απάντησε: «Θέλω να τα πάρετε. Εργάζεστε σκληρά».

    Οι οκτώ υπάλληλοι που εξακολουθούσαν να μην πιστεύουν στην τύχη τους, επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος πλησίασε τον ανοιχτοχέρη πελάτη και τον ρώτησε μήπως έκανε λάθος και ήθελε να αφήσει φιλοδώρημα, 160 δολαρίων. Ωστόσο ο πελάτης, που προτιμά να μείνει ανώνυμος, επέμεινε: «όχι, είναι 16.000».

    Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, κάθε φιλοδώρημα εκτιμάται «αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του εστιατορίου».

    T

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η ζωή νίκησε τον θάνατο στο Ρίο – ΦΩΤΟ

    Αισιόδοξα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας...

    Αχαϊα: Συμμορία έκλεβε μηχανές και έκανε “χρυσές” δουλειές στην “μαύρη” αγορά

    Eξαρθρώθηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και...

    Ηλεία: Τους πρόδωσε ο μεταλλικός τρίφτης που είχαν για το χασίς

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Πηνειού, από...

    Πύργος: 17χρονος είχε πάνω του σπρέι πιπεριού

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της...