Η Scarlett Johansson παραγωγός της ταινίας που βασίζεται στο «Tower of Terror» της Disney

    Ημερομηνία:

    Τα νέα έρχονται 23 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας επιστημονικής φαντασίας με τίτλο& «Tower of Terror» που κυκλοφόρησε το 1997, με πρωταγωνιστές τους Steve Guttenberg και Kirsten Dunst.

    Η ηθοποιός που υποδύεται τη Black Widow πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα παραγωγού για μια νέα ταινία που βασίζεται στο πάρκο της Disney που ονομάζεται «The Twilight Zone Tower of Terror».

    Το «The Tower of Terror» συστήθηκε για πρώτη φορά το 1997 και βασίζεται στο αξιοθέατο θεματικό πάρκο στο Walt Disney World Resort  με το όνομα «The Twilight Zone Tower of Terror» που βρίσκεται στη Φλόριντα και ήταν αρχικά μια απεικόνιση του Υπέροχου Κόσμου της Disney.

    Το project της Johansson εντάσσεται σε μια μεγάλη λίστα ταινιών που βασίζονται σε αξιοθέατα πάρκα της Disney, όπως η σειρά ταινιών blockbuster «Pirates of the Caribbean» και η ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα «Jungle Cruise», με πρωταγωνιστές τους Dwayne «The Rock» Johnson και Emily Blunt .

    Η Disney έχει επίσης στα σκαριά από τον περασμένο Αύγουστο μια δεύτερη ταινία που βασίζεται σε αυτή του 2004, «Haunted Mansion». Στην πρωτότυπη ταινία πρωταγωνιστής είναι ο Eddie Murphy ως Jim Evers, ένας άντρας που μεταφέρει την οικογένειά του στη Λουιζιάνα για να πουλήσει ένα αρχοντικό και ανακαλύπτει ότι είναι στοιχειωμένο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννινα: Μεγάλη καθίζηση «κατάπιε» όχημα καθαριότητας του δήμου

    Μεγάλη καθίζηση του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της οδού Βελισσαρίου...

    Έργο Interreg M.A.R.K.A.T.O.: Ελλάδα και Ιταλία μαζί για την αναζωογόνηση των παραδοσιακών τεχνών και της πολιτιστικής κληρονομιάς

    Προσκαλούμε επιχειρηματίες παραδοσιακών επαγγελμάτων, τεχνίτες, πολιτιστικούς φορείς, δημιουργικές επιχειρήσεις...

    Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου περιγράφει τα παιδικά χρόνια δίπλα του: «Είναι βαρύ το όνομα που φέρουμε, θαύμα η σειρά για τη ζωή του»

    Η εκπαιδευτικός Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου διηγήθηκε προσωπικές μνήμες...

    13 τα νόμιμα τζαμιά σε Αθήνα και Πειραιά, πάνω από 60 τα παράνομα, τι προβλέπεται για το κλείσιμο και τις απελάσεις

    Δεκατρείς άδειες για τη λειτουργία χώρων λατρείας-τζαμιών έχουν εκδώσει...