Εντ Σίραν: «Έκοψα τις κακές συνήθειες και πλέον δουλεύω από τις 9 εώς τις 5»

    Ημερομηνία:

    Ο Εντ Σίραν έγινε για πρώτη φορά πατέρας και όπως αποκαλύπτει στο BBC αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, κόβοντας τις κακές συνήθειες, που είχε εώς τώρα. Άλλωστε, αυτό είναι και το θέμα του νέου του single με τίτλο «Bad Habbits».

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, ο διάσημος ποπ σταρ έχει αλλάξει εντελώς μετά την γέννηση της κόρης του, Λίρα. Αναφέρει επίσης, πως οι «βάσεις» για αυτή την αλλαγή είχαν μπει ήδη από όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του, Τσέρι Σίμπορν.

    «Μόλις η Τσέρι μου είπε ότι ήταν έγκυος, η ζωή μου άλλαξε και σε επίπεδο εργασίας και υγείας. Άρχισα να κάνω γυμναστική και να προσέχω τι βάζω στο στόμα μου, είτε αυτό είναι φαγητό είτε αλκόολ»αναφέρει στον ραδιοφωνικό παραγωγό και δημοσιογράφο, Γκρεγκ Τζέιμς. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, ο Εντ Σίραν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού. 

    Φλίγκος

    Όπως εξηγεί, ακόμα και οι παραγωγοί του φάνηκαν να ξαφνιάζονται με τις αλλαγές στο ωράριό του, καθώς όλοι είχαν συνηθίσει να τελειώνουν τις ηχογραφήσεις μετά τις 2 τα μεσάνυχτα. «Βρισκόμουν στο Λος Άντζελες, στα στούντιο, που δουλεύω με παραγωγούς, οι οποίοι συνήθως ξεκινούν την δουλειά τους το απόγευμα και τελειώνουν τα ξημερώματα, πχ ο Ποστ Μαλόουν και η Ντούα Λίπα. Και τους λέω “οκ, θα ξεκινήσουμε στις 9 το πρωί για να έχουμε τελειώσει εώς τις 5” και ξανικά με κοίταζαν όλοι σαν να ήμουν εξωγήινος. Βέβαια, εγώ νομίζω πως τελικά ήταν καλύτερα! Δουλέψαμε με πολύ λιγότερη φασαρία», αναφέρει ο τραγουδιστής.

    Ed Sheeran - Bad Habits [Official Video]

    O τραγουδιστής παντρεύτηκε τον εφηβικό του έρωτα, Τσέρι Σίμπορν το 2019. Το ζευγάρι γνωριζόταν ήδη από πολύ μικρή ηλικία, καθώς ήταν συμμαθητές. Ο γάμος τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα, με καλεσμένους μόνο 40 άτομα. Πέρυσι, η παίκτρια του χόκεϊ έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους, Λίρα-Αντάρκτικα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Τραγανές μελιτζάνες στο φούρνο με παρμεζάνα

    Συνταγή για τραγανές μελιτζάνες, παναρισμένες με παρμεζάνα, αυγό και φρυγανιά, ψημένες...

    Κινήσεις για νέο κόμμα ή συνεργασία – “Σταθμός” η Πάτρα με εκδήλωση στις 2 Ιουνίου με συντονιστή Μ. Σκανδάμη

    Ενέργειες στην κατεύθυνση της σύγκλισης των «προοδευτικών» δυνάμεων φέρεται...

    Πώς να κόψεις τις θερμίδες χωρίς να το πάρεις χαμπάρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%8c%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%80/

    Πλατφόρμα – σωτηρία για το Κτηματολόγιο: Θα διορθώνει λάθη με ένα κλικ

    Σε δύο εβδομάδες αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία ένα...