Η Ειρήνη μοιράζει χαμόγελα από τον ουρανό: Συγκινητική εκδήλωση στο Γαλατά Ναυπακτίας- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

     

     

    Η Ειρήνη Τριανταφύλλου που πριν λίγα χρόνια είχε χάσει την ζωή της στο τραγικό τροχαίο στα Μάλγαρα μοιράζει χαμόγελα μέχρι και σήμερα. Με την βοήθεια της οικογένειας της συνεχίζει να κάνει μικρά παιδιά να χαμογελούν αλλά και με την δωρεάν οργάνων μετά το θάνατο της έδωσε ζωή σε νέους ανθρώπους.

    Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την δύναμη ψυχής της οικογένειας της Ειρήνης που κάνει πράξη τα όνειρα του παιδιού τους που έχασαν νωρίς και τα οποία ήταν να κάνει τα παιδιά να χαμογελούν.

    Συγχαρητήρια αξίζει και η πρωτοβουλία των διοργανωτών να τιμήσουν την Ειρήνη με τον 1ο ποδηλατικό αγώνα για την Ειρήνη που έχει το όνομα της “Ο δρόμος της Ειρήνης” και ο οποίος θα γίνει θεσμός. Τα δώρα της Ειρήνης στο δημοτικό σχολείο είναι η διαμόρφωση του προαυλίου και η δημιουργία γηπέδων στο χώρο αυτό καθώς και η δημιουργία της βιβλιοθήκης.

    Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν οι γονείς της Ειρήνης , ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Μπαλωμένος , ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , οι αντιδήμαρχοι κ. Τσουκαλάς και κ. Τραχύλης , ο πρόεδρος της κοινότητας Περιθωρίου κ. Δαδάνης και ο εφημέριος π. Γεώργιος.

    Για τον αγώνα συνέδραμαν εθελοντές ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Γαλατά, οι δάσκαλοι, η εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης Μεσολογγίου, παρουσία του αρχηγού της Διονύση Τσιρόγλου, η Μοτολέσχη Μεσολογγίου καθώς και η τροχαία.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το φούξια τρένο που έχει τρελάνει τους Αθηναίους, δείτε βίντεο μέσα από τον «πριγκιπικό» συρμό του ΗΣΑΠ

    Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες του ΗΣΑΠ τις τελευταίες ημέρες...

    Ματαιώνεται η εξαγορά της Novibet από την Allwyn

    Τέλος στο deal εξαγοράς του 51% της Novibet από την Allwyn έβαλαν οι...

    Δεν οδηγείται στη φυλακή ο πατήρ Αντώνιος: Συγκεντρώθηκε το ποσό για την εξαγορά της ποινής

    Εφικτή κατέστη η συγκέντρωση των 60.000 ευρώ που απαιτούνταν...