Απόστολος Βανταράκης για τους εμβολιασμούς: “Δεν μπορεί να συνδέεται με διαδικασίες αμοιβής ή υποχρεωτικότητας”

    Ημερομηνία:

    Με τον δικό του τρόπο σχολίασε τα μέτρα για τα προνόμια των εμβολιασμών και τα μη προνόμια των μη εμβολιασθέντων, ο καθηγητής Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Απόστολος Βανταράκης.

    Σε ανάρτηση του έγραψε: «Όσο και να θέλουμε να προσπαθήσουμε να εξομοιώσουμε τα πάντα, η προσπάθεια εμβολιαστικής κάλυψης στον πληθυσμό δεν μπορεί να συνδέεται με διαδικασίες αμοιβής ή υποχρεωτικότητας.

    Αυτή η προσπάθεια που είναι συστηματική και ολιστική πρέπει να βασίζεται στην ενημέρωση (την έχουν ξεχάσει οι επιστήμονες), στη διαφάνεια (την έχουν ξεχάσει και οι πολιτικοί και οι επιστήμονες), στην εκπαίδευση (την έχουν ξεχάσει όλοι….), στην εμπιστοσύνη (που βρίσκεται άραγε αυτό;). Αλλιώς θα είναι αποτυχημένη…».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε ψυχρό πόλεμο δύο παρουσιαστές μεγάλου καναλιού – Δε λένε ούτε γεια

    Πόλεμος έχει ξεσπάσει σε μεγάλο κανάλι ανάμεσα σε δύο...

    Ενώπιον διλημμάτων οι αραβικές ηγεσίες: Τι θα κάνουν με το Ισραήλ;

    Δεκάδες ηγέτες –Αραβες και μουσουλμάνοι, σουνίτες και σιίτες, ανταγωνιστές...