ΠΑΤΡΑ: Πρόβλημα στα καταστήματα εστίασης με τον διαχωρισμό

    Ημερομηνία:

    Κρίση και ακόμα λιγότερη δουλειά θα φέρουν στην εστίαση και στα καταστήματα αναψυχής και τα νέα μέτρα που είναι να ξεκινήσουν από τις 15 Ιουλίου και μετά, σύμφωνα με τους επαγγελματίες του κλάδου.

    Ο διαχωρισμός των καταστημάτων σε αμιγή και μεικτα και το γεγονός οι ανεμβολίαστοι που για την ώρα είναι περισσότεροι από τους εμβολιασμένους υποχρεώνονται να πληρώνουν ένα rapid test ή ένα pcr που ασφαλώς θα πρέπει να είναι αρνητικό, θα τους κάνει ακόμα πιο διστακτικούς στις εξόδους τους.

    Για παράδειγμα ένας καφές των δύο ή των τριών ευρώ θα τους στοιχίζει με το rapid τεστ από εφτά έως και οχτώ ευρώ επιπλέον. Το όλο θέμα θα μειώσει ακόμα περισσότερο τη πελατεία στα μαγαζιά εστίασης, τη στιγμή που η κίνηση είναι ήδη πεσμένη και ο κλάδος προέρχεται από ένα παρατεταμένο lockdown.

    Επιπλέον με τους ελέγχους που επί της ουσίας αναγκάζονται να κάνουν τα μαγαζιά θα χρειαστούν να πληρώνουν ένα υπάλληλο τουλάχιστον επιπλέον, άρα ένα ακόμα έξοδο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονίζει η Άννα Ζηρδέλη: «Σήκωσε χέρι πάνω μου, κόντεψε να με σκοτώσει»

    Καλεσμένη σε vidacast με την Δάφνη Καραβοκύρη ήταν η Άννα...

    ΠΑΤΡΑ: Ποντίκια και ζωϋφια στην Ιατροδικαστική! “Βουνά” τα σκουπίδια, σπασμένα οστά στο πάτωμα και νεκροί… ενός έτους – ΦΩΤΟ

    Σοβαρές καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατούσε στην Ιατροδικαστική...

    Το κουμπί που δεν πατά κανένας μας στο πλυντήριο… μειώνει κατά 62% την κατανάλωση ρεύματος

    Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν πλένουμε τα ρούχα μας στο πλυντήριο,...