ΠΑΤΡΑ – ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΟΚ: 450% αύξηση στα κρούσματα σε μία εβδομάδα

    Ημερομηνία:

    Ραγδαία αύξηση των ενεργών κρουσμάτων μέσα σε μια εβδομάδα παρατηρείται στην Πάτρα με αποτέλεσμα πλέον να σημαίνει συναγερμός στους υγειονομικούς φορείς της περιοχής. Από την περασμένη εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα στην αχαϊκή πρωτεύουσα αυξήθηκαν από 34 σε 180.

    Σχολιάζοντας αυτό το δεδομένο ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλμπος Μποάνος, σημειώνει ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή. «Μην πάρουμε πάλι την ανηφόρα , δεν τελειώσαμε με τον εφιάλτη. Εμβολιαζόμαστε για την προστασία μας , την δίκη μας της οικογένειας μας. Η προτροπή αυτή , είναι από έναν άνθρωπο που βρίσκεται 35 Χρόνια στον χώρο της υγείας όχι από τον αντιπεριφερειάρχη. Μην παίζετε με τον αόρατο εχθρό , δεν υπάρχει χώρος για δεύτερες σκέψεις , χάνουμε καθημερινά ανθρώπους από την δράση του ιού. Ας ενώσουμε δυνάμεις να υψώσουμε ένα μεγάλο εμπόδιο αμυνας απέναντι στον εισβολέα της ζωής μας», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μπονάνος.

    Το γεγονός της ραγδαίας αύξησης των ενεργών κρουσμάτων στην πόλη δεν άφησε όμως ασχολίαστο ούτε ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσούκαλης ο οποίος διαπιστώνει ότι τώρα οι υπεύθυνοι σπεύδουν για να λάβουν μέτρα. «Στην Πάτρα, την περασμένη εβδομάδα, υπήρχαν 34 ενεργά κρούσματα. Σήμερα, υπάρχουν 180!! Και περιμένουμε τα αυριανά, κρούσματα. Εν, τω μεταξύ, τίποτα δεν κινείται, Τώρα τρέχουν, για να λάβουν μέτρα… Και, πρωτίστως αναφέρομαι στους τοπικούς φορείς», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Το «Πλήρωμα 94» στο Καρναβάλι του Λέσκοβατς στη Σερβία

    Στο 19ο Διεθνές Καρναβάλι της πόλης Λέσκοβατς της Σερβίας συμμετείχε...

    Ινδονησία: Στις φλόγες πλοίο με 280 επιβάτες – Δραματικά πλάνα με ανθρώπους στην θάλασσα

    Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα οχηματαγωγό πλοίο με 280 επιβαίνοντες, ...

    Οι πρωταθλητές των aircondition: Δεύτερη η Ελλάδα στην κατανάλωση κλιματιστικών στην ΕΕ

    Καθώς η Ευρώπη μαστίζεται από ένα ακόμη κύμα καύσωνα, ο...