Κώστας Καραμανλής: Μέχρι τέλος του έτους οι εργασίες για τον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος

    Ημερομηνία:

    Ως έτος υποδομών χαρακτήρισε το 2021 ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής επισημαίνοντας στη Βουλή ότι έχουν ήδη συμβασιοποιηθεί έργα ύψους 3,2 δις ευρώ.

    Μιλώντας στην Ολομέλεια για την Σύμβαση κατασκευής του βορείου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Ε-65 και απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

    «Υπάρχουν δύο τρόποι πολιτικής για τα μεγάλα έργα υποδομών. Ο ένας να λες λόγια και να εγκαινιάζεις μουσαμάδες. Να εμφανίζεις έργα χωρίς αντίκρισμα και χρηματοδότηση. Υπάρχει και ο άλλος τρόπος που δεν περιλαμβάνει πυροτεχνήματα και μεγάλα λόγια.

    Φλίγκος

    Βάζεις κάτω το κεφάλι και δουλεύεις παρουσιάζοντας έργα» για να προσθέσει σε άλλο σημείο:

    GLEARNET

    «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα 4,5 χρόνια συμβασιοποίησε έργα κάτω από 800 εκατ. ευρώ και εμείς σε μόλις δύο χρόνια βάζουμε σε τροχιά υλοποίησης έργα 3,5 δις ευρώ».

    Μεταξύ άλλων ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στη Γραμμή 4 του Μετρό, τον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος όπου εκτίμησε ότι εως το τέλος του έτους θα ξεκινήσουν τα έργα κ.α..

    «Σήμερα έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο έργων 13 δις ευρώ. Το 2021 είναι έτος υποδομών. Μεγάλα έργα που είχαν κολλήσει ξεμπλοκάρονται», είπε χαρακτηριστικά.

    Πέραν αυτών ο υπουργός ανέφερε ότι σε εξέλιξη υπάρχουν 20 ΣΔΙΤ με συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 5 δις ευρώ ενώ προανήγγειλε την κατάθεση νομοσχεδίου για τις προτάσεις καινοτομίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ποιες περιοχές δεν θα έχουν νερό το Σαββατοκύριακο λόγω διακοπών… ΔΕΗ

    Λόγω προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος από την ΔΕΗ σε κεντρικά...

    Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Συνήθως οι μεγάλες αγάπες ξεκινούν από έντονο μίσος

    Από προσωπική εμπειρία του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέφερε ότι οι μεγάλες...

    Παραβίασε το κόκκινο και προκάλεσε τροχαίο! Νοσηλεύονται δύο στο Ρίο

    Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε στην ∆υτική Ελλάδα, και μάλιστα...