ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Κλήθηκε η ΟΠΚΕ – Δίνει μάχη για τη ζωή του ένα παιδάκι – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Αναστάτωση στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου το βράδυ του Σαββάτου καθώς ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας κλήθηκαν να επέμβουν μετά από επεισόδιο από συγγενείς του παιδιού που τραυματίστηκε στο τροχαίο το απόγευμα στην διασταύρωση των οδών Γούναρη και Όθωνος Αμαλίας.

    Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΓΠ και δίνει μάχη για την ζωή του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο βρέθηκε μεγάλος αριθμός συγγενών του οι οποίοι είχαν διαπληκτισμό με την ασφάλεια του Νοσοκομείου και τους αστυνομικούς που βρίσκονται από νωρίς στο σημείο.

    Στο μεταξύ, το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ και εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Επεισόδιο συνέβη και στον τόπο του ατυχήματος. Συγγενείς του παιδιού ήρθαν αντιμέτωποι μτ τον οδηγό του άλλου ΙΧ. Μάλιστα στο σημείο έφθασε μέχρι και ΟΠΚΕ. Το ατύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Συγκρούστηκαν δύο οχήματα στην οδό Γούναρη και Οθωνος Αμαλίας και το ένα από αυτά χτύπησε ένα μικρό παιδί που έπαζε. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο και στη συνέχεια διασωληνωμένο στο Ρίο.

     

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Κλήθηκε η ΟΠΚΕ - Δίνει μάχη για τη ζωή του ένα παιδάκι - ΦΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Κλήθηκε η ΟΠΚΕ - Δίνει μάχη για τη ζωή του ένα παιδάκι - ΦΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Κλήθηκε η ΟΠΚΕ - Δίνει μάχη για τη ζωή του ένα παιδάκι - ΦΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Κλήθηκε η ΟΠΚΕ - Δίνει μάχη για τη ζωή του ένα παιδάκι - ΦΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Κλήθηκε η ΟΠΚΕ - Δίνει μάχη για τη ζωή του ένα παιδάκι - ΦΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Κλήθηκε η ΟΠΚΕ - Δίνει μάχη για τη ζωή του ένα παιδάκι - ΦΩΤΟ

     

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Κατάκολο η Κλέλια Ανδριολάτου – Στιγμιότυπα από τις διακοπές της

    Στο Κατάκολο, τόπο καταγωγής της, βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός...

    ΦΩΤΟ: Aυτή είναι η κατάσταση στα «παρτέρια» των Υψηλών Αλωνίων

    Aυτή είναι η κατάσταση στα «παρτέρια» των Υψηλών Αλωνίων....

    ΠΑΤΡΑ: Ας απαντήσει ο ΟΣΕ για τις γραμμές

    Σε σχέση με το «στράβωμα» των γραμμών του προαστιακού,...