Τρολάρουν τον Ρέμο για τις… αναγκαστικές διακοπές στη Σαντορίνη: “Να κάνουμε έρανο παιδιά”

    Ημερομηνία:

    Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στην εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ, οποίος είναι έξαλλος με τα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο μετά την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί.

    Ο ίδιος, ξέσπασε εναντίον της στρατηγικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε, αποφέρει ζημία στον τουρισμό, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή, ενώ τόνισε πως όλα αυτά έχουν κουράσει τους πολίτες.

    Μάλιστα, ο ίδιος έχει ήδη αναχωρήσει από τη Μύκονο, όπου τον είχαμε δει να κάνει βόλτες στα σοκάκια με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ στα Ματογιάννια, και πήγε στη Σαντορίνη, όπου διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο.

    Μετά το τηλεοπτικό ξέσπασμα του, ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στο instagram, όπου ανέβασε πλάνα από το πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένει, πάνω στην καλντέρα της Σαντορίνης με την απίθανη θέα.

    “Εγώ κάνω αναγκαστικές διακοπές αφού δεν μπορώ να δουλέψω”, έγραψε και στο Τwitter έγινε χαμός από σχόλια “λύπησης” για τις… καταναγκαστικές διακοπές του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Μπραντ Πιτ στην Πάτρα; Γυρίσματα της νέας ταινίας του, «The Riders», ενδέχεται να γίνουν και στην αχαϊκή πρωτεύουσα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84-%cf%80%ce%b9%cf%84-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd/

    Το βόλεμα ημετέρων σε φορέα της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82/

    Οπαδική βία στην Ηγουμενίτσα: 4 ανήλικοι και οι γονείς τους στη δικαιοσύνη

    Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν...

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρώτος πύραυλος, οι 500.000 νεκροί και ο νέος βίαιος κόσμος που γεννήθηκε

    Τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία έχουν αλλάξει ριζικά τον παγκόσμιο...