Άντζελα Γκερέκου: Συντετριμμένη από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου – Το πρώτο της μήνυμα

    Ημερομηνία:

    Στο πένθος βυθίστηκε η Ελλάδα και ο καλλιτεχνικός χώρος με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (19/7), από ανακοπή καρδιάς, στα 81 του χρόνια.

    Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την οικογένειά, τους φίλους και τους συναδέλφους του, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους. Πριν από λίγη ώρα, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, έγραψε το πρώτο μήνυμα στα social media.

    Συγκεκριμένα, μέσα από το προφίλ της στο facebook, έγραψε: «…σας ευχαριστώ…», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την αγάπη της στον κόσμο που της στέλνει μηνύματα συμπαράστασης.

    Φλίγκος

    Δείτε παρακάτω το post της:

    T

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θ. Κοντογεώργης για μέτρα ΔΕΘ: Μέχρι και 4 μισθοί το όφελος για τις οικογένειες

    Από μια αντίφαση, όπως υποστήριξε, της αντιπολίτευσης σε σχέση...

    «Κατά λάθος η εισβολή ρωσικών drones στον πολωνικό εναέριο χώρο» η απάντηση της Μόσχας στο ΝΑΤΟ

    Την ίδια στιγμή που η Πολωνία και οι συμμαχικές...

    Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου ο διευθυντής του Ιπποκράτειου – Την Παρασκευή η δίκη για το «φακελάκι»

    Η δίκη του διευθυντή της καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου...

    Μικρή ανάσα στον πληθωρισμό: Αυξήσεις στα φρούτα, τον καφέ και τα ενοίκια, πτώση στο ελαιόλαδο

    Μικρή αποκλιμάκωση σημείωσε ο ρυθμός ανόδου του πληθωρισμού τον Αύγουστο, καθώς διαμορφώθηκε στο...