ΠΑΤΡΑ: Γεμίζουν οι κλινικές covid -19 των Νοσοκομείων

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Η Δευτέρα βρήκε τις Κλινικές Κορονοϊού του «Αγίου Ανδρέα» και του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών γεμάτες με ασθενείς. Χρειάστηκαν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα οι δύο ασθενείς να γίνουν 16. Οι εφημερίες πλέον των νοσοκομείων αρχίζουν να δυσκολεύουν.

    GYMALL

    Συγκεκριμένα, στον «Άγιο Ανδρέα» νοσηλεύονταν χθες 16 ασθενείς. Στο Νοσοκομείο του Ρίου 12 ασθενείς στην Κλινική Κορονοϊού, στην Παιδιατρική Κλινική 3 παιδιά και 5 ασθενείς διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    «Όταν από τους δύο νοσηλευόμενους φτάνουμε στα παραπάνω νούμερα, αντιλαμβάνεται κανείς τη διασπορά που υπάρχει στην κοινωνία μας», είπε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης. Ο ίδιος προσθέτει ότι «πρόκειται για ανεμβολίαστους και ανήκουν σε νεαρές αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες. Φαίνεται ότι οι νέοι είναι η κύρια πηγή της διασποράς του ιού».

     Χθες στην Αχαΐα διαγνώστηκαν 75 νέα κρούσματα, 5 στην Αιτωλοακαρνανία και 6 στην Ηλεία. Πανελλαδικά, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου covid-19 ήταν χθες 1.834. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 123 και οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 ήταν 8.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Polina Malinovskaya ποζάρει με μπικίνι σε μπαλκόνι στα προάστια της Ρώμης

    Η Polina Malinovskaya ποζάρει με μπικίνι σε μπαλκόνι στα...

    Νίκος Μάνεσης: «Με διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ επειδή είπα το αυτονόητο»

    Την αποκάλυψη πως η ΕΣΗΕΑ προχώρησε πρόσφατα στη διαγραφή...

    ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΕΩΝ: Είσαι μαϊντανός με ξυρισμένο κεφάλι – ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

      Σε μια νέα επίθεση πέρασε ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά...