Ναύπακτος: Την σύνταξη των γονέων του θα παίρνει από τον Αύγουστο ο Δημήτρης

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης επικοινώνησε σήμερα με τον Δημήτρη Καρακώστα από τη Ναύπακτο, που κατάφερε να συγκεντρώσει 18.700 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις έχοντας υποστεί μόλις δύο μήνες πριν την απώλεια των γονιών του, Κων/νου Καρακώστα και Νικολίτσας Μούρτου, από τον κορονοϊό.

    Ο Κ.Χατζηδάκης συνεχάρη τον Δημήτρη για την επιτυχία του αλλά και για την ψυχική δύναμη που του επέτρεψε να καταφέρει ένα τόσο σημαντικό επίτευγμα σε αυτές τις συνθήκες. Σύμφωνα με το protothema.gr, o υπουργός ενημέρωσε επίσης τον Δημήτρη ότι έχει ολοκληρωθεί ο υπολογισμός της σύνταξης που δικαιούται ο ίδιος και ένα από τα αδέλφια του, από τους γονείς τους.

    «Είναι γνωστές οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουμε στην απονομή των συντάξεων, ωστόσο η δική σας περίπτωση έπρεπε να αντιμετωπιστεί κατά απόλυτη προτεραιότητα και έτσι έγινε», επεσήμανε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χατζηδάκης. Η εκταμίευση της σύνταξης αναμένεται τον Αύγουστο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μέλος της συμμορίας ανηλίκων που λήστευε πεζούς ο αδερφός της 12χρονης από τον Κολωνό

    Ο ανήλικος αδερφός της 12χρονης στον Κολωνό η οποία...

    ΠΑΤΡΑ: Ανοιξαν οι τουαλέτες πίσω από την Παντάνασσα

    Σε κάτι παραπάνω από άθλια κατάσταση είναι οι δημόσιες...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7-2-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ  ΜΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΧΗΡΑ  ΦΩΤΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ  89 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ ...

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Euroleague: Ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Παρίσι και κρατάει την κορυφή στα χέρια του, στις 16 νίκες έφτασε η Μονακό

    Ο Ολυμπιακός άνοιξε με  τον καλύτερο τρόπο την αυλαία της «διαβολοβδομάδας»...
    Best Shop